- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
ma megvolt a sztrájk, érdekes dolgok
suliba is sztrájkoltak, Patakyba (index.hu ( 10:28 időpontu cikk)-n ma emlitették egy cikk erejéig mivel kiemelkedően itt volt a legmagasabb sulisztrájk budapesten 60%os tanarsztrájk és csak 150-200an mentek be 600-700helyett)
ugye minden nap a Lajosmizsei járattal szoktam járni erre irják hogy itt jól közlekedik a vonat, megnéztem pár időpontot amikor jönnie kellett a vonatnak és itt nálunk hibátlanul jártak a vonatok, ami azértis csoda mert 1 centis hézagok vannak a sinek között, 1 sinpár van és pontosabbak voltak a vonatok mint mikor nem sztrájkoltak...) a suli miatt egybkent se mentem volna be
Nem tudja valaki hogy nem lesz e felújítás a Kőbánya Kispest - Lajosmizse vonatszakaszon? mert elég pocsék a sinek állapota, a vonatrol ne is beszéljünk mikor dzsuvás és télen látszodik a lehellet a vonaton...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC Architech Branding
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest