Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
ma megvolt a sztrájk, érdekes dolgok
suliba is sztrájkoltak, Patakyba (index.hu ( 10:28 időpontu cikk)-n ma emlitették egy cikk erejéig mivel kiemelkedően itt volt a legmagasabb sulisztrájk budapesten 60%os tanarsztrájk és csak 150-200an mentek be 600-700helyett)
ugye minden nap a Lajosmizsei járattal szoktam járni erre irják hogy itt jól közlekedik a vonat, megnéztem pár időpontot amikor jönnie kellett a vonatnak és itt nálunk hibátlanul jártak a vonatok, ami azértis csoda mert 1 centis hézagok vannak a sinek között, 1 sinpár van és pontosabbak voltak a vonatok mint mikor nem sztrájkoltak...) a suli miatt egybkent se mentem volna be
Nem tudja valaki hogy nem lesz e felújítás a Kőbánya Kispest - Lajosmizse vonatszakaszon? mert elég pocsék a sinek állapota, a vonatrol ne is beszéljünk mikor dzsuvás és télen látszodik a lehellet a vonaton...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest