Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
gondoltam hozzászólok már Én is ehez... kb 2 éve vonatozok napi 80KM-t (suilba, majd haza) ... azthiszem 1300FT volt akkor a bérletem mikor elkezdtem. Szépen felkúszott 1760FTra, most pedig 6830FT ra... eddig is voltak emelések, és ezekért sem kaptunk semmit, max pár nem 20, hanem 10 éves vagont, amiből szintén 3van csak reggelente, és ez rohadtul kevés az utazó embereknek. A másik, meg olyan jó volt úgy utazni a vonaton, hogy tavaly, hó volt benn a fülkében, fűtés nincs, az ablakot nem lehet teljesen felhúzni... ja és a késésről nem mondok semmit.... most magyarázza már el nekem valaki, hogy reális a csaknem 7k havonta ezért a szarért? tudom.... majd fejlesztik...

mod: és most bebizonyosodott az, hogy az emberekről le lehet húzni mégegy bőrt... majd mégegyet....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest