Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nos, nem egészen értek veled egyet (egyátalán nem?). A németeknél nem tudom, hogy van-e probléma az adsl kiépítésével (szerintem max. a volt NDK-s részen), de ott már kapható a t1-es stb. is! Azt meg aztán veri az adsl-t is! Az, hogy 80 perc alatt mennyit lehet lekapni egy gyors szerverről, nem igazán érdekes, egyrészt a lassú szerverek tömege miatt (lehet, te már megtaláltad a gyors szervereket, de egy kezdő?), másrészt ha cikkeket akarsz elolvasni, ami a szakmádhoz kapcsolódik? Az is belefér a 80 percbe? (én mostanában a kriptográfia irányában érdeklődök, és biztosíthatlak, hogy nem fér bele 2x80 percbe sem, pedig gyorsan olvasok...). Ne csak azt vedd alapul, amit te csinálsz. A neten nagyon sok érdekes, szakmailag színvonalas cikk van fent, amit elolvasva számos ember tudja tovább növelni a szakképzettségét, illetve tud javítani munkájának színvonalán. És végre valami más: sajnálom azokat az embereket, akik egyik napról a másikra élnek, de ha egy másik társadalmi réteget lehúznak jobban, akkor nekik jobb lesz? És az a réteg, akit ezzel az akcióval érintenek, szerintem jelentős részét képezik annak a rétegnek, amely kitartó munkával esetleg elérheti, hogy jobb legyen ebben az országban. Ehhez add még hozzá, amit a munka színvonaláról írtam, bár több hozzászólásodat olvasva nem hiszem, hogy megértesz.
Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest