Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Apple MacBook
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nos, nem egészen értek veled egyet (egyátalán nem?). A németeknél nem tudom, hogy van-e probléma az adsl kiépítésével (szerintem max. a volt NDK-s részen), de ott már kapható a t1-es stb. is! Azt meg aztán veri az adsl-t is! Az, hogy 80 perc alatt mennyit lehet lekapni egy gyors szerverről, nem igazán érdekes, egyrészt a lassú szerverek tömege miatt (lehet, te már megtaláltad a gyors szervereket, de egy kezdő?), másrészt ha cikkeket akarsz elolvasni, ami a szakmádhoz kapcsolódik? Az is belefér a 80 percbe? (én mostanában a kriptográfia irányában érdeklődök, és biztosíthatlak, hogy nem fér bele 2x80 percbe sem, pedig gyorsan olvasok...). Ne csak azt vedd alapul, amit te csinálsz. A neten nagyon sok érdekes, szakmailag színvonalas cikk van fent, amit elolvasva számos ember tudja tovább növelni a szakképzettségét, illetve tud javítani munkájának színvonalán. És végre valami más: sajnálom azokat az embereket, akik egyik napról a másikra élnek, de ha egy másik társadalmi réteget lehúznak jobban, akkor nekik jobb lesz? És az a réteg, akit ezzel az akcióval érintenek, szerintem jelentős részét képezik annak a rétegnek, amely kitartó munkával esetleg elérheti, hogy jobb legyen ebben az országban. Ehhez add még hozzá, amit a munka színvonaláról írtam, bár több hozzászólásodat olvasva nem hiszem, hogy megértesz.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gumi és felni topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- APS KLASIK 2020 aktív studió monitor pár eladó (első tulajdonostól, dohány mentes környezetből)
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest