Aktív témák
-
TAD
tag
ne rémiszgess már sp3al elég az sp2vel valo küzdelem
-
TAD
tag
fincsi görgös mercury egerem 500 ftot nem adnék érte mégha fizetnek max oszt nincs gond
-
asturel
őstag
sp2: logitech bj69 - csuszik masik.. neha odaebbugrik
tesom sp2: valami a4tech eger golyos.. neha ugy elindul hogy megse all
sp1: tokeletes volt 1 mozdulatott se tett onakaratabol -
BLiNk3r
senior tag
jaham, az A4 Tech hibája. Nekem is volt ilyen probléma, visszavittem, egyből adtak új egeret (biztos ismerős volt nekik a panasz). Aztán a csereegér is ''mászott'', azt is visszavittem, de már Geniust kértem, azóta minden ok.
de az tuti, hogy több A4 Tech egeret nem veszek. -
0519
senior tag
Lehet mutatni akar valamit. Valaki megvárta már, hogy hova megy, mit mutat?
-
TrollBalint
addikt
-
pBandi
tag
Bakker, nekem is mászik sp2-óta az egerem balra-fel (A4tech wop-35). Tegnap levettem az sp2-őt, azóta nem mászik!!! Mindenki szedje le aztán nincs gond...
A csomagküldés hiába van áttállítva 200-ra az A4tch akkor is csak 100Hz en működik.
Itt egy progi ezzel lehet ellenőrizni:
Bővebben: link
Ha rezeg akkor nálam álltalában van valami szösz az optika előtt, azt ki kell piszkálni és nem rezeg. -
bzoley
veterán
Viszont Gismo-nak volt egy érdekes megállapítása, miszerint az A4Tech egerek gyengesége ez. Nekem nem ilyen van(Safeway), de az egyik ic-n van egy A4tech logo. Lehet, csak ezért rakták bele?
TrollBalint
Az nem lehet esetleg a nem megfelelő alátét miatt? Régebben néha előfordult, igaz jellemzően, mikor nem nyúltam az egérhez egy darabig. Kicsit meg kellett lökni. Aztán asztallapot cseréltem.
[Szerkesztve] -
na ez kezd egyre furább lenni...át kéne nevezni SP2 alatt mászik az egerem! -re a topicot.
szoval mindenki ezt tapasztalta hogy mászik az egere???? -
bzoley
veterán
Jó, rosszul írtam. Nem infrás, optikai. (már fáradt voltam
)
De jellemzően mindenkinek uaz a probléma az SP2 óta.
És mivel a topic-nyitónak sima golyós egere van, nem lehet összefüggésbe hozni az optikával, vagy az alátéttel, pedig arra gondoltam, hátha csak ott van valami zűr. Mindenesetre idegesítő és ahogy látom nem egyedi probléma. -
TOMKTOM
tag
Mi köze az infrának a mászáshoz???
Pakolj el a vevő és az egér közüll minden sz@rt...
Egyébként meg előző optikai Logitech-em is eljátszott hasonlókat, egy szétszedés, és a műanyag optikai elemek lefujkálása megoldotta a problémát...
Ja és nekem is SP2 alatt játszotta el, mégis megoldotta a problémát a tisztítás. -
grind3r
csendes tag
Remek dolog a microsoftnál, hogy amint kijavítanak 1 hibát 6 új jelenik meg helyette.
Nekem Logitech egérrel ''mászik'', eddíg csak max rezgett a kurzor, most mousefix.reg-ekkel próbálkozom, remélem sikerül megoldani. -
Nekem egy microsoft desktop (wireless) csinálta ezt. Egérpaddal ugrált a kurzor szanaszéjjel, kivettem alóla a padot, azóta semmi baja... Csak egy ötlet...
-
Gismo
addikt
Sajna az A4Tech egerek szoktak mászni! Én már 3-al is találkoztam ami mászik! De semmi más! Se Hama,se Samsung,se Genius,se Logitech.....
A4Tech betegség!
Aha má látom, nemcsak A4Tech-re van panasz! Akkor passz! Nekem az SP2-vel minden jó ien szempontból!
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
BirkaTerelő #27 üzenetére
Jó kis help...
-
BirkaTerelő
csendes tag
lo, mászik? üsd le!!
-
bzoley
veterán
Elnézést, a ''mezei golyós egeret'' nem vettem észre. A többit tartom.
Kár, bíztam benne, hogy az a beállítás megoldja a problémát.
[Szerkesztve] -
Tacso
aktív tag
Nekem is csak SP2 óta jött elő! SP1ben még tökéletes volt...!
-
pabadam
aktív tag
Nekem a logitech 500-asom rezeg egy helyben néha, ha hozzányúlok, hogy odébbvigyem az egérmutatót, akkor abbahagyja, de pár perccel később újrakezdi. Ez mitől lehet?
Kicsit más eset: A munkahelyi egerem mellé ki van készítve a mobilom, és már akkor tudom, hogy hívásom érkezik, amikor az egér magától elindul jobbra egyre gyorsulva. Már azelőtt a kezemben van a mobil, mielőtt elkezd csörögni!Csakhogy ennek tudom az okát, a fenti rezgésnek meg nem..
-
bzoley
veterán
-
Tacso
aktív tag
Ah so...!
-
umiki
tag
+1 nálam is mászkál néha egy A4 WOP-35 (leginkább balra). Azt hittem lassan meghal, de ezek szerint lehet az SP2?
-
na akkor kijelenthetem hogy sp2 alatt az A4TECH EGY SZ@R!!!!
bocsi hogy kemény voltam de ez van. mivel azt hittem hogy meghalt swop35 igy vettemegy swop80at, az még jobban szarakodott. ment egy darabig és utána kakukk meghalt. nem csinált semmit csak állt...
nagyker most ''teszteli'', azt mondták kiskeres havernak hogy használjam sp1 alatt...monom persze vaze. igy jött képbe mx510 amire várnom kell tesztidőszak végén dől el hogy mi lesz... -
Tacso
aktív tag
Nekem is SP2 óta mászkál a ''vörösszemű, mezei'' egerem...! (A4 Tech SWOP-35)
-
hát nekem is ez a bajom a swop35ömmel, igaz ez optikai, és optikai betegsége van
mászik elfele állandoan, cszek elmászik...idegesítő mikor miatta lőnek le, de nem baj jön már mx510
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdekes dogoakt muvel ez az sp ketto az ma hetszencseg, nalam a kovetkezo valt be, leszogezem ezek logi b58-aosk lenenek, ahol fenn vot a driver ott leszedtem, ahol nem vot fenn ott felteet a logi drivert es az ,egoldotta, a valaszt mar nem is kerese orulok hogy muxik:- ))))
udv
neduddki
mod: tyermezetesen nem az osszes gepnel jelent emg ez a hajciho... de amjjiknel igen annal eszt csinatam...
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
Nem lehet, hogy az SP2 installálása okozta stressz miatt, azóta remeg a kezetek egy picit???
-
Godlike
tag
Folyamatosan csinálja vagy csak néha?
Nekem a telefonom közelsége szokta néha megbolygatni az egerem leki világát.
Főleg a görgető nem szereti ha hívásom jön! -
Gaskin
aktív tag
Illetve nem az egerem mászik, hanem csak az egérkurzor. Héha gondol egyet, és megy folyamatosan valamerre. Egyébként ez a mászás effekt, a az XP-SP2 óta van. Persze előtte sem volt vele miden ok. Igaz akkor még csak ''rezgett'' néha egyhelyben, kb.10-15Hz-el. Néztem a beállításait, de semmi olyan dolgot nem találtam, ami segíthetne ezen az idegesítő effekten. Van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy újat vegyek?
(A4Tech, SWW-35 mezei golyós egér. A gyári legújabb driver természetesen fent van.)
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest