- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Ugyanezzel a problémával szembesültem én is.
Ki sem tudok jutni a "felkeltésem" utáni helyről, mert állandóan kifagy "direktx" és "memory" problémát felvillantva, vagy egyszerűen csak sötét képernyő és semmi.
16G ram és egy 1080Ti-vel próbálok 1440p-ben játszani.
Természetesen rágoogleztam a problémára, mindenki panaszkodik az optimalizálatlanságra, de megoldást (olyat ami működik is) nem találtam.Valakinek sikerült ezt ebben a körben kezelnie?
Szerk: egyébként Tomb Raider 2. részénél is ugyanez a hiba jött elő, ott sem tudtam megoldani, a játék meg pénzbe kerül ezért egy kicsit idegesít, hogy már másodszor futok bele ilyen hibába...
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest