- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
És a másik galaxisban is lesznek emberek ? Jön a kérdés, hogy jutottak oda el ?
Milyen fajjal leszünk, ha másik galaxis ?
Szerintem ez elsőnek nem tűnik rossznak, de elég vad. Esetleg össze akarják e kötni valamilyen szinten a történéseket ? Túl sok a változó ahhoz, hogy erről elsőnek rossz/jó véleményt mondjak.(#478) Vistaboy : Azt írják, hogy tapasztalt harcosként, de kezdő felfedezőként érkezünk meg, hogy új otthont teremtsünk az emberiségnek.
Ahha. De hogy értünk oda ? Ez lesz az achilles sarka az egésznek. Pl.: Azt tudjuk, hogy a Reaper-ök, elméletileg tudnak galaxis közti utazásra, de ha valaki elpusztítja őket, akkor hogyan ?

Ja igen, az is érdekes, hogy eddig a történelem során, senki (vagy én nem tudok róla) nem állt elő intergalaktikus utazással. Jelen pillanatban nekem sincs ötletem, hogy ez hogyan lenne lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest