Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Örüljünk? Ezt leszámítva sok jót még nem hallottunk sajnos. Mondjuk ez tényleg bíztató. A Halo 4 egész jól meg volt írva.
Amúgy én anno még láttam az álláshirdetését a posztjának. Legalábbis a BW montreal keresett vezető írót egy nagy projecthez. Nem nehéz kitalálni, hogy a Mass Effect 4-ről volt szó. Később persze eltávolították a hirdetést, és azóta nem lehetett tudni ki lesz a vezető író. Ezek szerint a pali jelentkezett az állásra?
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót.