Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
A class váltogatás nekem továbbra se jön be. A menű/hud túl kusza hátha a végső verzióban egyszerűbb lesz kicsit. Az viszont tetszik, hogy sok minden visszaköszön a korábbi részekből-fegyverek/skillek a menüben a soldier karakterleírása tök ugyanaz mint volt.
Azért remélem valami ujdonságot is rejtegetnek, mert kevésnek tűnik a változás eddig csak ez a hülye profil rendszer és az inventory visszatérése + jetpack amit én nem nagyon fogok használni. Coráról gondolom ő a női humán classmate mutathatnának pár arcképet végre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VGA kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért remélem valami ujdonságot is rejtegetnek, mert kevésnek tűnik a változás eddig csak ez a hülye profil rendszer és az inventory visszatérése + jetpack amit én nem nagyon fogok használni. Coráról gondolom ő a női humán classmate mutathatnának pár arcképet végre.