- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
válasz
vhunor #10450 üzenetére
Én is jártam így háromszor.
Nekem is pakkból kapott xp-ből bugosodott be.
A volus engineerem volus adeptem meg a geth juggernautom.
Sajnos a geth tankomat promoztam. Pont akkor kaptam meg és tolta fell full full full szintre amikor még nem játszottam vele.Nem tudtam kitapasztalni melyik képességek jók nála.
Most 18as szintü és pakkokat veszek hátha mázlim lenne megint.
Ha igen akkor tényleg egy 'állat' lenne.
-
robyg
senior tag
válasz
vhunor #10441 üzenetére
Nekem is tegnap csinálta ezt eddig még velem ez egyszer fordult elő még a legelején.
2.480.000at gyűjtöttem össze és lett belőle 2.340.000
A kedves game kiírta,hogy vlm hiba történt és keressem fel a supportot.
Tegnap nagyon kiakasztot a game állandóan lost connection volt meg gold hullámba a haverokkal leállt a Mass Effect ismeretlen hiba miatt.
-
KubanitoS
veterán
A Mass Effect 3 úgy, ahogy van tökéletes játék lenne, ha nem a trilógia lezáró részeként adták volna ki, hanem egy köztes részként. Ebben az esetben most nem a sírás menne, hanem arról beszélgetnénk, vajon miként kapcsolódik majd a játék vége a következő részhez, miként lehet innen folytatni.
Televan: Ilyesmit csak nagyon óvatosan írj le ide, mert egy-két ember már nagyon unja a dolgot, meg különben is "videójáték miatt nem szabad rinyálni".
-
Malachi
veterán
jogos és bocs, ha én voltam. én épp ezért inkább nem olvastam a topicot, amíg be nem fejeztem a játékot.
AthlonXP - tudom mire gondolsz, de fejből már nem emlékszem. viszont keresd meg a mass effect wikiát, ott minden küldetés szépen le van írva. én is használtam, pont az ilyen mellék küldetéseknél, néha, ha már nagyon untam keresgélni azt az egyetlen bolygót, ahol a cucc van.
-
KubanitoS
veterán
Lehet ez a 300 játék a probléma, kicsit becsömörlöttél. Nekem pl ez lesz az első CE és egy ideig biztosan az utolsó is. Jelen pillanatban nem tudok még egy olyan címet mondani, amely kapcsán akár még gondolatban is, de megfordulna a fejemben, hogy gyűjtőit vegyek. Egyes egyedül a Diablo 3 volt ilyen, de azt meg a 30 ezres ár miatt kapásből kilőttem. Annyit azért nem ér nekem.
-
ForRedGlory
félisten
(#2744) KubanitoS válaszát olvasd el. Ez életérzés
Ez a játék ezt megkívánja egy igazi fantól... Én sem sűrűn veszek játékot, de ha valamire, hát erre nem sajnálom.Minap vettem meg mindhárom ME könyvet, mert így kerek a történet. Megvan mindhárom játék eredetiben, illetve mindhárom könyv. pont.
(#2746) pohár: van már TV-d?
Milyen 7-8? CDG-ben 9k a sima, 14.9k iponban a CE. (jó 6k...) Tippmix majd fedezi a különbözetet, nem? -
KubanitoS
veterán
Sajnos egyetértek a fújolókkal. Nekem kétszer kellett anno nekiesnem a Reckoningnak, mert elsőre nem adta meg a fegyvert és a második nekifutás után már kész szenvedés volt az egész. Gagyi játék szerintem.
Más:
Ingyen M-90 Indra Sniper Rifle ME3-hoz.
Köszönöm az infót Zamerynek. A kód egyébként működik, meg is lett a fegyó. Talán akkor lehet a gubanc, ha az általam linkelt oldalon a GIVE KEY link nem műxik rendesen, ekkor magán az Alien oldalán kell a giveaway keys menüpontra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest