- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na én most fejeztem be, hát a veszteségek nem éppen jól alakultak. Miranda utál és nem lojális, Zaed szintén nem lojális egyiknek se lett semmi baja lol. Talival már összejöttem erre kipusztult, a végén megsimogattam a sírját egy videóban na bazz, meg Legion is kimúlt az is lojális volt. A komplett legénységet is elvesztettem csak a dokinő maradt életben úgyhogy az se volt valami nagy siker
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.Újrakezdeni nekem semmi kedvem én nem is értem hogy annak mi értelme, minden fegyverrel mégegyszer ugyanazok a küldetések és mindig tudom mi fog történni az nekem dög unalmas lenne.
Mery95: Nézd a küldetéslistát, vagy a térkép is mutatja a feladatokat, nem neked kell kitalálni hogy hova kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Üzleti vita és megbeszélés
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- darkFlash Shadow Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.