Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na én most fejeztem be, hát a veszteségek nem éppen jól alakultak. Miranda utál és nem lojális, Zaed szintén nem lojális egyiknek se lett semmi baja lol. Talival már összejöttem erre kipusztult, a végén megsimogattam a sírját egy videóban na bazz, meg Legion is kimúlt az is lojális volt. A komplett legénységet is elvesztettem csak a dokinő maradt életben úgyhogy az se volt valami nagy siker
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.Újrakezdeni nekem semmi kedvem én nem is értem hogy annak mi értelme, minden fegyverrel mégegyszer ugyanazok a küldetések és mindig tudom mi fog történni az nekem dög unalmas lenne.
Mery95: Nézd a küldetéslistát, vagy a térkép is mutatja a feladatokat, nem neked kell kitalálni hogy hova kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.