Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Nem tudom hogy a második részre kihatással van-e, de az első részre bizonyos szempontból igen. Én mind a két lehetőséget kipróbáltam (kétszeri végigjátszás), onnan tudom. Az egyik lehetőség után nem lesz semmi, míg a másik lehetőség után fogsz kapni egy küldetést (ha még jól emlékszem).
-
csoli31
aktív tag
Nekem nem volt (van) bajom a Magyar verzióval sem. Nem volt (van) semmi bug nálam. Akkor én szerencsés vagyok?!

-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ezt nem hiszem. Viszont ha nem a mékóval (ahol használhatod) harcolsz, hanem kiszállsz, akkor dupla TP. pontot kapsz a harcok során.

A cheat kódokról meg annyit, hogy csak rontják a játékélményt. Szerintem semmi értelme, és nem is lehet úgy élvezni igazán. Bizonyos esetekben talán én is használnám, ha már végképp nem tudok továbbjutni valahol (sokadik próbálkozásra sem), de amúgy nem. -
csoli31
aktív tag
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Mivel a kapun nem tudsz tovább menni, ki kel szállni a mékóból, és elindulni gyalog. Nem tudom melyik irányba, (de mivel lineáris szinte az egész játék) biztos megtalálod. Ott a legvégén valahol majd be kellesz kapcsolni valamit (nem emlékszem pontosan), és utána vissza a mékóhoz, és már mehetsz is át a kapun.
Remélem megérteted ahogy elmagyaráztam neked (mivel nem emlékszem rá már teljesen). 
Új hozzászólás Aktív témák

- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest