Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Köszönjük neked Darth Raven hogy tudtunkra adtad nagyon hízelgő véleményedet.
Nem pénzt ürítek a wc-n, én sem mint a legtöbb ember ebben az országban hanem bizony párizsit. Nem mindegy hogy egy játékot 4000-ért veszek meg vagy 8000-ért, mert ha 4000 ért meg tudom venni, büszke vagyok, hogy tudtam rá egy évet várni hogy lemenjen az ára és a maradékon veszek valami jobb felvágottat mint a párizsi. Ha meg rossz a játék mint a mostani játékok 80%-a akkor szükségem van hogy kipróbáljam.
Annó 20 000 forintért adták a Mechwarrior 4 Mercenarries-t. Eldöntöttem hogy én bizony nem adok a büdös életbe ennyit egy játékért és ha kell várok 4 évet de 5000 ezret szánok rá.
Most 3000 ezer a listaára de EGYETLEN CÉG sem volt hajlandó rendelni nekem a külföldi raktáraikból, mert én csak egy koszos magyar vagyok aki le van tojva és csak akkor szövegeljen ha fizet 3000+6000 ezer szállítást... Heh PERSZE! Nem vagyok rá büszke, de a MW4 Mercet bizony megszereztem méghozzá úgy ahogy tudtam, hiába a jó szándék, csak warez lett a vége.
Úgyhogy ne gyere nekünk ezzel a fossuk a pénzt 200+ ezer forintos gépre és nem adunk ki 10000 ft-ot egy játékra mert ebben az országban kb 1% az a réteg akit emlegetsz és pont nem itt a PH's közösségben kéne vádaskodnod, mert itt elég sok korrekt ember van.
Üdv
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Én sem fosom a pénzt és én is megveszem eredetiben, ha tetszik, miután lement az ára 4000-5000-re. Addig meg kipróbálom warezolva.
Kérdésem. Kijött már PC-re vagy még mindig csak konzolos verzió van. Itthon lehet nem lefordított angol verziót venni mert elnézést hogy ezt mondom de én jobban tudok néhány fordítónál köszönet annak hogy 25 évemből 21-et angol nyelvterületen töltöttem és sírok a fordításokon néha, tisztelet a kivételnek természetesen.
Köszönöm!
Üdv mindenknek! Mc
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest