- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ahogyan az már a másik hasonló topikban (Bővebben: link) is felmerült:
1. A szerői jogi törvény kimondja, hogy nem készithetsz másolásvédett médiáról biztonsági másolatot, mert a védelem megkerülése esetén már törvényt sértesz.
2. Hiába a Te tulajdonod, akkor sem.
3. A vásárlás és a birtoklás nem ad jogokat a gyártóval szemben, semmilyen értelemben. Ellenben a gyártónak vannak jogai Veled szemben, mégpedig, hogy megakadályozza az Ő szellemei terméke illegális terjesztését.
Ezt a topikot zártam.
p -
Zso2
őstag
helo srácok nincs vmi profi dvd másoló köztetek aki tudna segíteni abban ,hogy mit lehet csinalni akkor amikor azt irja ki a clonedvd2 hogy érvénytelen blokk kezdő kód
-
berVi
senior tag
esetleg megpróbálhatod a dvd2one nevű progit
Bővebben: link
ez a hanggal nem csinál semmit, csak a film részét tömöríti, és ez is gyors (max. 10-20 perc)
[Szerkesztve] -
Ergil
aktív tag
Na vettem hármat, nagyszerű karácsonyi ajándék lesz.
Volt még egy kupaccal biztos lesz még egy darabig.
-
-
tr00p3r
addikt
mindenhol. én pl. a westendben vettem tegnap elött. a zenei részlegnél van egy infó pult. ott elötte van egy ilyen derék magas pult amire az van kiírva feketén-fehérrel, hogy a Media Markt ajánlata vagy ilyesmi. ott voltak lezsírozva. 2.990.- pénz. a dupla lemezes verzió!
go buy it quickly!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
S&M????
az most a Tesco-ban és a Media Markt-ban 2.990.- pénz. én megvettem. nem érdemes másolni szerintem, mert ez tényleg csak eredetiben kóser, mert valamit valószínűleg tömöríteni kell. a hangot szinte bűn, akkor inkább a videót. de szerintem az igazi élvezet csak az eredetiben jó. én is sokat vártam erre, mert eddig 7.990.- pénz volt. használtan, de jó állapotban a DVD Univerzumban 4.500.- körül volt. spóroltam még 1.500 pénzt! -
crab
senior tag
itt nem megy a hang kivétel, ugyanis metallica dupla dvdről vanszó amik ráadásul kétrétegűek.. szal itt a hang fontos, meg úgy is csak egynyelvű.. marad így ahogy van. tényleg köszi a segítséget azért!
most azért megnézem
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
DVD shrink(vagy shrinker?) Ezzel a berippelt nyersanyagbol ki tudod szelektalni a sok szemetet ami nem kell (rendezoi ugatas, sok jott-ment nyelv, extra parasztvakitas, promociok, dj, hawaii napszemuveg, b**ineger, palmafak..stb.) Legjobb ha meghagyod a magyar es angol hangot/feliratot, a tobbi mehet a levesbe
-
crab
senior tag
na új megoldás született. megmondom a tulajnak, hogy ezt bizony át kell kódolni, ami minőség vesztéssel jár. addig nem szórakozok, amíg azt nem mondja, hogy úgy is kell.
mod: trooper: ezt azért megnézem még!
köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Any DVD+ Nero Recode! Megcsinálja a 7 gb-os lemezeket is 4,7-re,de van némi minőségvesztés,de ha le tudsz mondani az 5.1-es hangról akkor nyertél pár száz mb-ot!
Ja és kurva gyors! -
tr00p3r
addikt
ez a File mode volt szerintem és nem fel fér fel egy DVD-re! arra 4,3 GB fér fel. szóval te most a komplett DVD anyagát leszedted. összes nyelv, felírat, extrák.
http://www.doom9.hu/descrambling-guides.htm (valamiért nem akarja a dirket linket) ezt olvasd át és ezután próbáld újra! a lényeg, hogy a Mode-nál ISO-->Read Mode legyen beállítva.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
na végzett a decrypter, az eredmény 7.68 Gb lett, ez felfér a dvd-re nem?
csak ez nem iso, és az a gyanúm, ha ezt csak úgy felnyomom a dvd-re akkor ebből minden lesz csak lejátszható film nem.. tehát mit is kell csinálnom? (bocsi a lámaságért) -
tr00p3r
addikt
Clone DVD + AnyDVD páros
-
crab
senior tag
ja értem, tehát még azzal is szórakozni kell? úristen! és azt hogy?
mer' ez(decrypter) most csinálja a dolgát. de ez nem iso lesz, ahogy látom.
na valaki leírna akkor, hogy mit kell csinálnom?
mod:
tehát dvd shrink, ok. majd szólok, ha nem megy!(nem fog menni)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Arra próbáltam utalni a szmájlival,hogy a dvd másoló kisiparosok majd elmondják hogyan tovább,a beolvasás után.
Ugyanis a gyári dvd lemez nagyobb mint az írható(kapacitásra ofkorz),így a felírandó anyag minőségét lejjebb kell venni,hogy elférjen.De hogy ISO-ból ezt a műveletet hogy koordinálod le,azt passzolnám.Biztos meg lehet oldani. -
crab
senior tag
na köszi mindenkinek, most kipróbálom őket!
majd mondom mire megyek..
simonzé: mi? hol?
[Szerkesztve] -
mg105
senior tag
két szó: DVD Decrypter
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
Hali!
Gyorsan kellene egy kis segítség! Van nálam egy eredeti dvd amiről szeretnék másolatot készíteni, hogy ne az eredetit kelljen használni, mert nagyon drága...
na, ha neroval próbálom átírni, akkor megmondja nekem, hogy ez nem fog menni.
kérdésem az lenne, hogyan vagy melyik progival lehetne kikerülni a védelmet?
sürgős lenne a segítség, mert a dvd nem az enyém, csak elvállaltam, hogy átírom..
mod: ha lenne már ilyen téma akkor ezt nyugadtan lehet törölni, én ugyanis nem találtamá
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged