Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona84
tag
Miért lennék bajban? Túl lassú? Lightning network....Vagy nem kapok hitelt? Màr vettem fel BTC alapon elbírálás nélkül 5 perc alatt.
Nem tudok vele fizetni? Hivatalosan lehet....P2P meg annak aki elfogadja, a világon bàrhol. (Egyre többen...mondjuk hivatalosan is.)
Jah tudom miért lennék bajban, mert az enyves kis bürokratikus kezek nem jàrtszhatnák tovább a játékaikat. Legalàbbis úgy nem, ahogy eddig tették. Meg milyen màr az ha valamit tényleg birtokol az ember és nem lehet elvenni. Felhàborító. !
De megmondom neked a végén miért fog a BTC nyerni. Az egyetlen pénzügy eszköz ami nem köthető, szervezetek, vízfejek, bürokratàk, politikusok arcàhoz, az a BTC. -
Parano1d
tag
Nem kell tiszteletlennek lenni azért.
A kripto már mainstream, eltörpül mellette egy olyan kis ország költségvetése mint Magyarországé. másfelől könnyű helyzetben vagyok, mivel 7 éve hallgatom az ellenzőket, de a BTC köszöni szépen jó van, ha őszinték akarunk lenni sosem volt ilyen jól.
Nem kell imádni, sem gyűlölni, meglátjuk mi lesz belőle, de azért valahol a tények azt a véleményt igazolják, hogy megfér a jelenlegi pénzügyi rendszer mellett, sőt egyre többen használják is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest