- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, ezt nem is értem teljesen, főleg hogy a cikk is azt írja, hogy a PD szabványt támogatja az USB-C port. De az 5A@5V az rohadtul out of spec... na mindegy. Viszont így biztos, hogy Pi5-m már nem lesz, hacsak nem lesz rá valós szükségem. Majd lesz helyette valami más, ami inkább szabványosabb, hogy ne kelljen hozzá külön saját ez-az...
-
SunMount3r
nagyúr
Ezeket az N100-as, N95-ös Mini PC-ket már én is nézegettem, hát HTPC célra (is) sokkal inkább ezek, mint a Pi. 8GB RAM mondjuk minimum kell még bele az azért dob az árukon. De most, hogy olvasom, hogy még az AVC hardveres gyorsítás is kivették a Pi 5-ből, biztos nem arra fogok rámenni. Meg mire kiforrja rá magát a LibreElec az sem holnapután lesz. Szerintem még Pi 4-re sem forrta ki magát hibátlanra. Az x86-os rendszer még midnig egy jóval megbízhatóbb bázis.
-
Razzul
őstag
Igen, ahogy nézem az 5V 5A mód elsődlegesen ahhoz kell, hogy az éhesebb USB eszközök energiaigényét ki tudja szolgálni a gép. Én úgy értelmeztem, hogy ha az illető olyan tápegységgel használja majd az eszközt amin hiányzik az 5A akkor választhat, hogy vagy az USB-t, vagy a CPU-t szolgálja ki a megfelelő áramerősséggel.
Nyilván ha az ember taknyosra akarja OC-zni a lapot és emellett még egy vagy több éhesebb külső meghajtót is rákötne, akkor kell az új táp mert instabil lesz a működés.
-
fatpingvin
addikt
tudok róla, nem is a jelenlegi designre mondtam.
amúgy mókás cucc ez az SDIO, bár ezt is lehetne egyebekre használni. lehetne mondjuk rajta egy második sd kártya slot és bele egy microSD alakú wifi modul. így a boardot se kéne wifire certelni és nem lenne rajta hakellhanem lekapcsolhatatlanul.ha már ilyen háker boardnak nevezzük, lehetnének ezek a dolgok ténylegesen módosíthatóak is és nem fixre vezetékeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vicces képek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged