-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi 135 mm-es sample képekről?
Szerintem nagyon szép kontrasztosak, szépek a színek, egyiknél sem látom úgy, hogy valami elcsúszna, ami élesnek kell legyen az éles, a mosása pedig igazán kiemelkedőnek tűnik számomra. Egy Revuenon és egy Praktica van még ott, ahol ez van, és mind a kettőnél jobbak ennek a teszképei. Ez egy Beroflex üveg egyébkén 2.8-as.[gomba]
[tszitsza]
[törp1]
[törp2]
[levél]
[barack]Előre is köszi a véleményezést
ja és egy Sony A99 végére volt ráakasztva mindegyik obi, melyek közül szerintem magasan ez volt a legjobb.
-
DemonDani
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4899 üzenetére
Okés, persze eddig is csináltam csillagos képeket elfogadható minőségben, meg ami le van írva 93-ban javarészt alkalmaztam, csak simán megérdeklődtem, hogy nem-e van elérhető áron valamilyen optika, amivel fentebb tudnék lépni ilyen tekinetben is.
Jómagam is tisztában vagyok azzal, hogy nem egyszerű eset a csillagfotózás magasabb szinten (mint ahogy jóformán semmi sem nyilván), csak a régi manuálos obikkal nem voltam képbe, azért kérdeztem utána a dolognak.
-
DemonDani
addikt
Nem startrail fotót akarok azért kell a 20mp
30 mp-nél már bizony elég tisztességesen odébb másznak.
Mondanál egy igazán éles 50 mm-est?(#4893) HollyBoni
Hát köszi, ezeken már félig-meddig túl vagyok. Gépen is minden létező beállítást kiaknáztam (legalábbis tudomásom szerint).
-
DemonDani
addikt
A Canon 50mm-es 1.8-as lencséje helyett van valami jobb manuális 50mm-es hasonló árban? Esetleg az sem lenne gond (nyilván kicsi rá az esély
) ha valami szélesebb látószögűről van szó.
Illetve van valami ami jó lenne csillagfotózásra? Tehát vagy 2.8 alatti, vagy 2.8-on azonnal szép rajzolatú, és 20mm mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest