Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
ma leporoltam a jó öreg helios-t, és újra beleszerettem, szal most ráforrt a vázra, zuiko-t hanyagolom egy kicsit...
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett. 
-
ati3x
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én egy ilyen obit ajánlok. Ez volt az első manuálom, de aztán elajándékoztam öcsémnek, mert jött az 1.4-es canon ssc-m. Kicsit meg is bántam, mert nagyon-nagyon kellemes képe volt. 1.8 körül kicsit lágy volt,de bőven vállalható, aztán 2.8 körül már nagyon pöpec volt.. Abokeh-ja ennek volt a legjobb.. jobb mint a jelenlegi Canon-om, meg az 1.4-es chinonnál is.. Valamikor veszek egyet megint. Méretre is perfekt volt, és mechanikailag is... És nem is drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26! Ajándék CPL szűrő
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Insta360 X5 - GO Ultra
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett.