-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni #4027 üzenetére
ma leporoltam a jó öreg helios-t, és újra beleszerettem, szal most ráforrt a vázra, zuiko-t hanyagolom egy kicsit...
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett.
-
ati3x
senior tag
válasz
HollyBoni #4027 üzenetére
Én egy ilyen obit ajánlok. Ez volt az első manuálom, de aztán elajándékoztam öcsémnek, mert jött az 1.4-es canon ssc-m. Kicsit meg is bántam, mert nagyon-nagyon kellemes képe volt. 1.8 körül kicsit lágy volt,de bőven vállalható, aztán 2.8 körül már nagyon pöpec volt.. Abokeh-ja ennek volt a legjobb.. jobb mint a jelenlegi Canon-om, meg az 1.4-es chinonnál is.. Valamikor veszek egyet megint. Méretre is perfekt volt, és mechanikailag is... És nem is drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest