-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
Rapid136 #13126 üzenetére
A lényeg :Kell egy szint a felszerelésből ami valóban használható.
Amúgy vannak azért furcsa esetek.
Pár hete árultam egy távmérős Jupiter 9-est 85mm f2 egy Fotga NEX adapterrel együtt 28 e Ft-ért. Rám írt egy srác, mennyi lenne adapter nélkül. Írtam, hogy 27 e Ft még is mit gondol mennyit ér egy 2 e Ft adapter. Az neki drága, persze konkrétan alkudni nem akart. Ahogy gondolod írtam neki. :-) Végül jó helyre került, nekem pedig lett egy vörös T jelölésű alu Biometarom a 65 évével tuti darab, meg is lepődtem milyen kontrasztja van. -
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136 #13126 üzenetére
Ebben én sem szerintem sem a félmilliós szetten múlik a jó fotó,ha neked arra van szükség hozzá akkor azért az nem túl jó
A mikrós topic-ban is csinálnak akár portrékat is profi szinten,fuji-val esküvőt fotóznak,vagy munkára használják azért nehogy ne lehessen már fullframe nélkül,meg 200 ezres Voigtlander és a 125 ezres Nokton-nélkül jó képet csinálni.
Ezek a nekem mi van dolgok inkább ilyen rongyrázás feelinget adnak-hogy te megteheted,a többi ember meg lúzer
Elég sok ember tud olcsóbb szettel is fotózni hogy nem a technikának kell eladi a fotót.
Semmi bajom az A7-tel de azon kívül is van élet manuális obokkal is főleg hogy az A7-tulajok nagy része azér vett régi obikat mert a natívra nem maradt pénze.
Egy pár ezres obihoz 230-ezres vázat venni"mer az az igazi"elég érdekes hozzáállás főleg hogy azon kívül hogy FF egy fapados régi vázat kap amiben még bajonettet kell cserélni mert lötyög-nincs stabi nincs aksi idő.pld-m4/3-[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged