-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
j.bravo #1259 üzenetére
Na, ez engem is érdekelne, mert ha ki tudnám próbálni, akkor el tudnám mondani, hogy a hongkongihoz képest mennyivel jobb. Egyáltalán van-e különbség. De ti mit értetek faragás alatt? K10D-be faragott, már bele valaki? Ha igen használható volt és milyen gép keresőjét használta? Milyen eszközök kellenek a pontos, precíz faragáshoz és mi a menete?
Hogy miért választanám a 180°osan tört mattüveget? Azért mert már elő fordult többször is, hogy inkább elfordítottam a vázat, hogy vízszintes legyen a törés, mert így könnyebb volt fokuszálni.
Hogy miért választanám a szimplán törtet és nem a duplát? Azért mert a dupla törésnél csak a középső vékony sáv törik meg. Ami ugyan dupla törést eredményez, de az a vékony sáv sokkal kevésbé látható, mint egy-egy félkör.
Persze ezeket úgy írom, hogy csak az egyiket próbáltam és az alapján próbálom megosztani az észrevételeimet.Egy kis fizikai tény:
A matt üvegnél a vastagság nagyon fontos. Legalább annyira, mint az, hogy a két mattüveg (amit, és amire cserélünk) középsíkja ugyan oda essen. Ez a két dolog ahhoz fontos, hogy valóbban ugyan akkor legyen éles a kép a keresőben, mint az érzékelőn.
A másik két méret (szélesség, hosszúság) már kicsit érdekesebb. Ez inkább azért fontos, hogy pont középre kerüljön az új mattüveg, hiszen így tudunk pont középre élesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest