Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
A másik

MrChris: Annyi jó manuálod van
. Nem az a hű de éles üveg, de azért rendben van szerintem, viszont érdemes rákeresni vele lőtt portrékra, igazi bokehb*zi cucc. No nem az a karakteres amit én annyira imádok, hanem öreg manuálhoz képest szép krémes. Én jobban szeretem a szappanbubit meg macskaszemesedést, de ezeknek a régi üvegeknek szerintem a krémes buké is jól áll, mert nincs olyan kilapított 2d képük, mint néhány új zeissnek meg sigma art-nak, amik cgi-t csinálnak a valóságból
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Nem az a hű de éles üveg, de azért rendben van szerintem, viszont érdemes rákeresni vele lőtt portrékra, igazi bokehb*zi cucc. No nem az a karakteres amit én annyira imádok, hanem öreg manuálhoz képest szép krémes. Én jobban szeretem a szappanbubit meg macskaszemesedést, de ezeknek a régi üvegeknek szerintem a krémes buké is jól áll, mert nincs olyan kilapított 2d képük, mint néhány új zeissnek meg sigma art-nak, amik cgi-t csinálnak a valóságból
.