- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Hello!
Beálltam a sorba én is. A melós gépeimen és otthon is KDE-s manjo van. Egyelőre megy minden mint a karikacsapás. Pár kérdésem lenne. Az egyik, hogy multifunkciós nyomtatót hogyan tudok telepíteni? Van itt egy brother mfc mono lézer, ennek letölthető rpm vagy deb csomagja van a weboldalukon, ezt skippelném egyelőre. Pacman nem talál semmit, ezért aur beállít és meg is találtam típusra pontosan a nyomtató drivert. Viszont szeretnék szkennelni is, ezt hogyan tudom megoldani? Másik kérdésem: kicsit fentebb linkeltél két képet, az alsón milyen dock van? A cairo-dock-ot ismerem, használtam már más disztrókon. Ja mégegy: wines megosztás felcsatolása a szokásos fstab szerkesztéssel megy vagy van esetleg valami eltérés?Egyelőre ennyi, ha beleszokom a manjoba, akkor az otthoni laposra is megy az xfce.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest