Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
Laszlo733 #916 üzenetére
Esetleg, akkor inkább ezt telepítsd fel (és hogy ne akadjon össze valami, először inkább szedd le a korábban feltett verziókat - szintén a pacman-es klienssel):
Csak arra tudok hagyatkozni én is, amit itt olvastam:
Telepítés után terminálból indítsd el (onedrive
), utána elvileg elirányít egy böngészőben megnyitandó linkre, ahol be kell jelentkezned a Microsoft Account-oddal és engedélyezni kell az alkalmazásnak a file-jaidhoz történő hozzáférést, utána elvileg egy üres oldal jön be, aminek a linkjét kell majd bemásolni az alkalmazásba.
A bejelentkezős oldalt (főleg a linkjét) azért alaposan nézd meg, nem valami adathalász oldal-e.DISCLAIMER: csak segíteni próbálok, én magam nem használok ilyesmit Linux-on, főleg nem M$-féle cuccot (néhány betűtípuson kívül
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest