- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
Laszlo733
üzenetére
Esetleg, akkor inkább ezt telepítsd fel (és hogy ne akadjon össze valami, először inkább szedd le a korábban feltett verziókat - szintén a pacman-es klienssel):

Csak arra tudok hagyatkozni én is, amit itt olvastam:
Telepítés után terminálból indítsd el (onedrive), utána elvileg elirányít egy böngészőben megnyitandó linkre, ahol be kell jelentkezned a Microsoft Account-oddal és engedélyezni kell az alkalmazásnak a file-jaidhoz történő hozzáférést, utána elvileg egy üres oldal jön be, aminek a linkjét kell majd bemásolni az alkalmazásba.
A bejelentkezős oldalt (főleg a linkjét) azért alaposan nézd meg, nem valami adathalász oldal-e.DISCLAIMER: csak segíteni próbálok, én magam nem használok ilyesmit Linux-on, főleg nem M$-féle cuccot (néhány betűtípuson kívül
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).