Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Amikor utoljára néztem Manjaro-t, akkor nekem az már egy kicsit soknak tűnt. Látványra is, és indításkori memóriahasználatra is.
De ha valaki ki akarja próbálni az én véleményem ne tartsa vissza ebben.Amúgy whbear-rel értek egyet. Még jobban szétforgácsolódik a tudásbázis. Lehet, hogy ez is egy gyenge forgalmú topik lesz, de ne legyen igazam. Örülnék ha létjogosultságot nyerne ez a topik.
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest