Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Sziasztok,
Felraktam a legujabb Manjarot, KDE-vel, de mar az elso par oraban akadt par furcsasag, ami eleg zavaro.
Konkretan ugy tunik mintha az AUR-bol feltelepitett packagek nem tudnanak graphical sudot hasznalni.
Pl felraktam a teamviewert, elinditom sima userkent, de nem voltak aktivak a gombok, textboxok es nem is dobott semmi hibat, azon kivul, hogy nincs net. Manualisan el kellett inditanok a daemont, sudoval es beallitani az easy accesst konzolbol, utana ment szepen.Masik, chrome, settingsben a make default gomb nem csinal semmit, gondolom szinten jogosultsag miatt, a kde settingsben kellett beallitanom default bongeszonek.
Ez valama AUR-bol telepiteses problema vagy KDE vagy Manjaro vagy a useremnek kellene valami plusz jogot adni vagy mitol van?
Eleg idegesito, hogy nemely grafikus alkalmazasok nem dobnak fel egy ablakot hogy adjam meg a jelszavam es talalgatni kell.Elotte Ubuntu volt Cinnamonnal, ott se a Chromenal se a Teamviewernel nem volt ilyen, utobbit nemreg raktam fel, nem is remlik, hogy egyaltalan jelszot kert volna.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest