Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a tippeket! Végülis mondjuk úgy, hogy magát oldotta meg a probléma
Semmit nem csináltam vele, csak újra nyomtam egy yaourt chrome utasítást, és most minden működik. Fene sem érti ezt. A telepítésnél a végén a yaourt azt íta, hoyg reinstalling, szóval elvileg fent volt, de sehol nem látszott mégsem.
Amúgy az Alt+F2 gyorsindítónál akkor is bedob találatokat, ha nem teljesen egyező csomagnevet írsz, hanem csak egy részét, tehát a google-chrome csomag a "chrome" beírásával is meg kell jelenjen (mostmár meg is jelenik).A zárt Nvidia driverrel kapcsolatban: most ezt tettem fel (azt hiszem - intel-nvidia-bumblebee, vagy mi a csomag neve), de így is volt pár alkalommal, hogy villant egyet a képernyő, bár akkor gondolom ez a még félkész Plasma5 hibája inkább.
Illetve még azt akartam ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy ilyen dual-vga gépeknél linux alatt hogy alakul az üzemidő? Mert nekem érzésre olyan 10 óra körül hoz most elsőre a T450s (3+6 cellás akksival), az ilyen notebookcheck.net-es teszten meg 15 körülre kellene jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmit nem csináltam vele, csak újra nyomtam egy yaourt chrome utasítást, és most minden működik. Fene sem érti ezt. A telepítésnél a végén a yaourt azt íta, hoyg reinstalling, szóval elvileg fent volt, de sehol nem látszott mégsem.