Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Én már több mint fél éve használom munkára (is), meg egy általános/HTPC kombón. Egyszer sikerült össze-vissza kattintgatással megfektetni a desktopot, akkor nem indult el (mókoltam valamit a vesa-val a beállításkezelőben, hogy miért azt magam sem tudom), de konzolból leszedtem az utólag feltett csomagokat és utána indult pöccre ahogy kell. Ez az én hülyeségem volt, ezen kívül semmi gond nem volt. Igaz nálam KDE van, a Gnome-ról nem tudok nyilatkozni. Az Arch-hoz képest jóval konzervatívabbak azért, simán eltelik 2-3 hét is mire az Arch stabilnak jelölt csomagjai Manjaro-n is stabil repoba kerülnek. Egyébként az Arch stabil a Manjaro testing, ennyivel van "késleltetve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest