Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Na 8 év Ubuntu és PClinuxOS szívás után elérkezettnek láttam az időt, hogy keressek valami más alternatívát, ha linuxon szeretnék továbbra is maradni. Így egy hét olvasgatás és különféle disztribúciók tesztelése után a Manjaro mellett döntöttem az Arch alap miatt. Igaz októberben már volt szerencsém kipróbálni a 2015.9-et, ami nem kevés kívánnivalót hagyott. Aztán tegnap este letöltöttem a legfrissebb január 24-i képfájlt, majd 500 MB frissítés letöltése után
(itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF?
Ez normális dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF?