- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Léghűtés topik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
#51736960 #109 üzenetére
- 384 MB ram van a gépben, szerintem ez elég kell hogy legyen egy oprendszer és egy mp3 lejátszó futtatásához. ez naggyából elég kellee h legyen... de mintha neked nem is az mp3 lejátszással lett volna bajod? vagy de?
- ''design: linuxnál a pont'' ezt úgy értettem hogy szerintem az a szebb. lesett, vágom, megértettem...
akkor végül is neked csak a modemmel meg a tvkártyával volt gondod. ha ezeket meg tudod oldani linux-al, mondjuk a következő mandrake-val akkor már érdemes azt is használni, de a kde akkor is erőforrás igényes, (szerintem) ugyhogy régebbieket is megnézhetsz....
játékra nekem is ott a vindózikszpé, erre való. minden mást linux alatt csinálok (zenehallgatás, filmnézés, cd/dvd írás....) -
snowflake
tag
válasz
#51736960 #109 üzenetére
ez a modem éveken keresztül jól szolgált, nagyon ritkán bontott csak le, emellett jó márka is (Diamond rulez, a voodoo1-em is ilyen volt). Nem szívesen cserélném le.
Ha legközelebb újra nekiugrassz, próbáld meg lecsekkolni ezeket, hátha jó lesz neked:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged