- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RTX 50 széria nvidia app kód beaktiválás
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
"...Mondjuk Kaspersky mellett egyébként sem lenne szükség erre a cuccra..."
Ezt csak megerősíteni tudom. Évekig a MBAM Pro-t használtam ESET mellett. Aztán visszaváltottam Kasperskyre és már nem vettem meg a PRO-t csak a Free MBAM van fent a Kasper mellett. Kasper előtti időkben rendre talált dolgokat a MBAM de amióta a Kasper van fent (közös életünk harmadik évet kezdtem meg nemrégen) azóta egyre ritkábban futtatom a MBAM keresést, el is felejtem lassan, hogy a gépemen van, és akkor sem talál semmit.
Kaspersky megoldja egyedül.
Ezt is.
Ez nem a Kaspersky fényezése akarna lenni, ha valakinek ez jönne le, csak leírtam nálam mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Robotporszívók
- RTX 50 széria nvidia app kód beaktiválás
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- YouTube
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Le Mans Ultimate
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest