Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...

Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.