Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valo
újonc
Thaifoldon lakom, ezert itt kenyszerultem vasarolni, mar nem is eloszor. A korabbi modelleknek (Lenovo) nem volt ilyen problema, igaz ott magyar win- t tettem a gepre. Nem tudom lehet e osszefugges.
Na most megprobaltam, amit mondtal, a lenti fotokon latszik, h elegge makacs a gep. Bar a vezerlopulton toroltem a nyelveket es csak a sima magyart hagytam meg. A 0 gomb megnyomasaval atvalt angolra, ami elmeletben nem is szerepel a listan. Tehat ha ö-t kiserelek meg leirni.
A win gomb space kombinacio lenyomasakor is szinten jelzi az angol billentyuzet megletet.
Azert vettem meg ezt a gepet, mert ugyan irasra hasznalnam, de elegge eros is. Ugy nez ki nagyon megszivtam vele, mert amire hasznalnam, arra nem alkalmas.
-
nyunyu
félisten
Felesleges billzetkiosztások levakar, maradjon a rendes magyar (nem 101) kiosztás.
Ekkor nagyjából mindened meglesz, ami a magyar billzeteken szokás, csak a dedikált Í gomb hiányát kell megszokni (AltGr-I/J van helyette, meg kacsacsőrökhöz AltGr M/pont), meg az Enter fölötti Ű-t.(Magyar 101-en 1 mellett van a dedikált Í, a magyar nulla helyén, ott AltGr-nulla a 0 karakter)
De nem lett volna egyszerűbb eleve itthon, magyar billzettel venni a laptopot, mint szívni egy thai modellel?
-
Valo
újonc
Sziasztok, Asus Fx504G modell, Win 10 legális, a laptoppal vásárolt, egy nyelvű (angol). Rátettem a magyar 101 és a hagyomanyos billentyű kiosztást is. Sajnos magyarul írás ennek ellenére is nagyon nehézkes.
Az “ö” betű ugye a angol billentyűzet “0” kiosztására kerül. Csakhogy, ha más nyelv is fel van telepítve akkor ez a billentyű nyelv váltóként funkcionál, ha pedig egyedül a magyar van, akkor lenyomáskor kivár egy másodpercet és utána, mint minden billentyű elkezdi ismételni a lenyomva tartott karaktert. Tehát nem lehet egyszer megnyomva írásra bírni, mert akkor gondolom azt ellenőrzi, h van e váltható másik nyelv.
Gyakorlatilag képtelen vagyok tehát hagyományos módon egy szimpla Ö betüt leírni.
Ki lehet esetleg ezt a funciot kapcsolni?Köszönöm, ha bárkinek van esetleg valami ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Padavan firmware
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával