Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok a MMM-rel (jelenleg az ingyenes, 8 hangsávot nyújtó változattal) készíteni valami egyszerűbb zenefélét, de mindig belefutok abba a problémába, hogy ha van egy MIDI hangsávom, mondjuk Piano Default, és felvettem pár billentyűleütésnyi hangot vagy elkészítettem a MIDI Editor-ban, akkor utána amikor lejátszom, nem hallatszik semmi hang.
Tehát lenyomom a Lejátszás gombot vagy a Szóközt, ami ugyanezt eredményezi, megindul rajta a mutatóvonal, meg látszik is a hangerőcsík elmozdulásán, hogy ott vannak hangok, de nem hallatszik semmi a hangszóróból.
Ez normális dolog, tehát én rontok el valamit? Sehová sem jutok vele, ha nem tudom visszahallgatni azt, amit összeszerencsétlenkedtem, mint zöldfülű zenész. -
ThatBody
csendes tag
Szia, ha már enyire jártas vagy a Magix-ba
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?

-
had423
aktív tag
"Nagyon egyszerűen kezelhető, látványos diszkóstílusú zeneszerkesztő. A program alján található fájlmenedzser kereshetjük meg kedvenc zenéinket, majd egérrel megfogva és bedobva a szerkesztő felső részébe vehetjük használatba. Ugyanezzel a módszerrel AVI animációkat, vagy szöveget is behelyezhetünk a felső részbe. Az eredmény: egy professzionális videoklip." Origo
Lehet hozzá soundpackokat leszedni ingyenesen hogy ha az alap effektek már elhasználtad.
Én a magix music maker 16 premiumot használom.
Csinálhatsz rock, Diszkó, hause, hardstyle, Hip-hop, pop, film egyedi stílusú zenét. Valószínűleg valamit kihagytam. Aláénekelhetsz. Megmixelheted a kedvenc zenéidet.
Itt az én "Professzionális videoklippem".
Itt meg a másik.
Ui: nem én éneklek alá. Valószínűleg semmi értelme sincs a szövegeknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?