Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok a MMM-rel (jelenleg az ingyenes, 8 hangsávot nyújtó változattal) készíteni valami egyszerűbb zenefélét, de mindig belefutok abba a problémába, hogy ha van egy MIDI hangsávom, mondjuk Piano Default, és felvettem pár billentyűleütésnyi hangot vagy elkészítettem a MIDI Editor-ban, akkor utána amikor lejátszom, nem hallatszik semmi hang.
Tehát lenyomom a Lejátszás gombot vagy a Szóközt, ami ugyanezt eredményezi, megindul rajta a mutatóvonal, meg látszik is a hangerőcsík elmozdulásán, hogy ott vannak hangok, de nem hallatszik semmi a hangszóróból.
Ez normális dolog, tehát én rontok el valamit? Sehová sem jutok vele, ha nem tudom visszahallgatni azt, amit összeszerencsétlenkedtem, mint zöldfülű zenész. -
ThatBody
csendes tag
Szia, ha már enyire jártas vagy a Magix-ba
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?

-
had423
aktív tag
"Nagyon egyszerűen kezelhető, látványos diszkóstílusú zeneszerkesztő. A program alján található fájlmenedzser kereshetjük meg kedvenc zenéinket, majd egérrel megfogva és bedobva a szerkesztő felső részébe vehetjük használatba. Ugyanezzel a módszerrel AVI animációkat, vagy szöveget is behelyezhetünk a felső részbe. Az eredmény: egy professzionális videoklip." Origo
Lehet hozzá soundpackokat leszedni ingyenesen hogy ha az alap effektek már elhasználtad.
Én a magix music maker 16 premiumot használom.
Csinálhatsz rock, Diszkó, hause, hardstyle, Hip-hop, pop, film egyedi stílusú zenét. Valószínűleg valamit kihagytam. Aláénekelhetsz. Megmixelheted a kedvenc zenéidet.
Itt az én "Professzionális videoklippem".
Itt meg a másik.
Ui: nem én éneklek alá. Valószínűleg semmi értelme sincs a szövegeknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?