Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Headless
őstag
válasz
Toninho13 #6862 üzenetére
én is azzal próbálkoztam...
de a garnet nem megy. eleinte redmi note 12-t vettem, azt kérdés nélkül régi metódussal tudtam unlockolni, de ott meg a custom rom támogatás elég gyér). De végül inkább 13 lett volna a választás, sikertelenül, így családba került a telefon gyári rendszerrel sajnos.
próbáltam settings appot downgradelni, próbáltam mindent, de semmi. az egyetlen az ha a xiaomi kiadja az engedélyt, jelenleg, ami valljuk be esélytelen kategória én 2 hétig próbáltam minden nap.
https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass/issues/236 -
crok
Topikgazda
-
user26
senior tag
válasz
Toninho13 #2945 üzenetére
Köszi!
Tehát kell a root, ha nem tanúsított, ha a Wallett is kell, MEETS_BASIC_INTEGRITY ha zöld, akkor van USNF, menni fog a Banki app, de fizetni nem lehet még Wallettel, mert nem tanúsított.
Ha az lenne, akkor nem kellene tovább menni a root miatt.
Szóval, ha van USNF, az jó, de csak akkor 100%-ba, ha store is mellette tanúsított.
Ha kap frissítést a ROM, amibe friss USNF lesz, akkor szintén nem kell a root addíg. -
niklebi
senior tag
válasz
Toninho13 #2052 üzenetére
A gond az, hogy a XiaomiEU dev. romban az alkalmazások között nem jelenik meg az adat törlés lehetősége a fenti alkalmazásokban. Egy előző alkalommal az SD Maid programból töröltem az adatokat és akkor sikerült is beállítani a G.Pay-t. Most hiába törlöm nem engedi a kártyát fizetésre beállítani. Még valamit érzékel csak azt nem tudom, hogy mit. Nekem a Google alkalmazásban is van G.Pay + Azonnali Google Play is. Lehet azt is törölni kellene?
Még egyszer megpróbálom és ha nem sikerül hagyom a fenébe. Minden más banki alkalmazás meg a Samsung Pay is működik. Legszívesebben vissza raknám a Magisk 23.0019-est. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest