Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
philoxenia #3 üzenetére
Nem feltétlenül kell profi cucc és profi minőség, ahhoz, hogy örülhessünk a képeinknek.
Pl én az egyszerűbb kategórián gondolkodom: most van egy s6500 (300 mm), de szeretnék egy k10d v. hasonló szintű dslr-t 70-300 sigma/tamron kombinációban.
Mindkettőhöz nézegettem telekonvertereket és teleelőtéteket, de nem igazán van ezekről magyar tapasztalat, pedig egész jó kis ketyere válhat egy bridge gépből/alapabb teléből egy ilyennel.
Mondjuk a k10d-n 1,6*300*1,7 =816 mm, ami már egész jól használható és még nem is vagyunk annyira megszakadva pénzügyileg.Szerintem többen is gondolkodtak már ilyenen és lehet, nem beszélve a nagy zoomos kompaktokról ,amiktől mostanában van megőrülve a társadalom (Oly, Pana, Fuji), amik már saját erejükből 500 mm körül vannak és egy kis odafigyeléssel + a hozzáértők segítségével, javaslataival
- mit! (egyáltalán melyik az a pár faj, ami gyakoribb és könnyebben fotózható)
- mivel (apró kiegészítők, praktikák)
- hol (olyan madaras helyek, ahol jó eséllyel verében kívül mást is találni)
- hogyan (akár milyen megközelítés, beállítások, stb)
kérdésekre válaszolva egész szép madaras fotókat alkothatunk.Én csak feldobtam, hátha vannak itt fanatikusok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest