Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
Akkor megnyugodtam mert közel 30 óránál járok (minden kő, főszál mögé benézek) de akkor még ezek szerint közel sem vagyok a végén
Kissé tartottam tőle, de eddig az év meglepetése volt, az meg hogy a digitális verziót potom áron be lehet szerezni külön öröm. Tényleg remélem hogy lesz második rész (ahogy a filmből is) mert a világ nagy, lehet miből építkezni
Valami hasonló volumenű játékot tudtok esetleg ajánlani, az Assassin's Creed, GTA V-ön kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kissé tartottam tőle, de eddig az év meglepetése volt, az meg hogy a digitális verziót potom áron be lehet szerezni külön öröm. Tényleg remélem hogy lesz második rész (ahogy a filmből is) mert a világ nagy, lehet miből építkezni