Új hozzászólás Aktív témák
-
ysoltee85
aktív tag
egy olyan idegesitő dolgora szeretnék választ kapni, hogyha a flashbe PNG kiterjesztésű képet használok, és azt kimentem movie-nak, akkor a PNG képminőségét lerontja! KB mintha egy JPG-nél 60-as képminőséget állitanék be! Ez miért van?
-
ysoltee85
aktív tag
hi!
egy kérdés: hogy tudom azt megcsinálni, hogy a flashből nyitott képeket mindig abban az ablakban nyissa meg amit elsőnek nyit és ne egyenként nyisson neki uj ablakot, hanem az uj kép már oda töltődjön, amit elsőnek nyitott?
gondolom a ''_blank'' helyett kell valami más de mi?on (release) {getURL(''kep1.jpg'', ''_blank'');}
[Szerkesztve] -
ysoltee85
aktív tag
válasz
robert_nr1 #325 üzenetére
elméletileg a Flash MX-el vissza ki tudod exportálni swf-be!
-
ysoltee85
aktív tag
válasz
Forest_roby #317 üzenetére
köszi! ugy néz ki megoldódott!
viszont mégvalami:
az mitől van hogy haaz utolsó előtti képkockára vagy annál beljebb elhelyezek egy statikus szövegmezőt, a benne lévő szöveg elmosódik, viszont az utolsó képkockán meg nem -
ysoltee85
aktív tag
Van egy kis problémám Flashben:
Adott egy mozi ''előtöltő'' (preloader), ami nem hajlandó rendesen müködni!
Csináltam két Scene-t és az elsőn van a preloader:onClipEvent (load) {
total = _root.getBytesTotal();
}
onClipEvent (enterFrame) {
loaded = _root.getBytesLoaded();
percent = int(loaded/total*100);
text = percent+''%'';
gotoAndStop(percent);
if (loaded == total) {
_root.gotoAndPlay(2);
}
}
Az a gondja hogy csak a töltés olyan 80-90%-ánál jelenik meg a preloader! Ez mitől lehet? -
ysoltee85
aktív tag
egy kicsit off de nem tudjátok hogy az .fla kiterjesztésü fájlokból hogy tudok .swf-et csinálni amit az explorer is támogat?
Kicsit kezdő vagyok még a témában és most a Flash MX 2004-el próbálkozom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest