Hirdetés
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok. Szóval az alaphelyzet az, hogy van egy openVPN szerver itthon, amire csak akkor szeretnék csatlakozni az OPENVPN appon keresztül, amikor koliban és suliban vagyok (erre van 2 külön elmentett SSID), viszont a shortcutot amit kirakatok az appal azt sajnos nem tudom elindítani (MD-n keresztül), illetve VPN opciót sem látok Macrodroidban. Esetleg ezzel van valakinek tapasztalata? Android 11, CRDroid rom, root is van.
Ezer köszönet
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Még új nekem az MD, de már csináltam két Task-ot is, viszont a harmadikkal bajban vagyok. Van egy okosórám (Amazfit GTS), és azt szeretném elérni, hogy amíg kapcsolatban van a telefonnal, addig a telefonon a rezgést kapcsolja ki, de amint elkerülök a hatótávból(lecsatlakozik az óra), utána kapcsolja be a rezgést. Ehhez valaki tudna adni a guideot, kérem?
Üdvözlettel, Múmika
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Fujifilm X
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Oldman2