Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomy86

addikt

válasz Mcrazy #631 üzenetére

"Szerintem nem lesz erre fejlesztés, mint ahogy írta, több a gond vele, mint a haszon és nem egyszerű beleépíteni. (Ki tudja az igazat?)"
    Ha abból indulok ki, hogy az e-robotban már régóta megvan a lehetőség és ha jól emlékszem a taskerben is, akkor nehezen érthető.
    A gyári beállítással az a gond, hogy a jelenlegi romon csak azt tudom beállítani, hogy 90%-os töltöttségtől milyen színre váltson, de a teljes töltöttség elérésekor nincs semmi jelzés ugyanúgy fixen világít tovább ugyanazzal a színnel.
    Jelzőhangot, rezgést be tudok állítani a Macrodroidban, de ha nem vagyok a telefon mellett, amikor befejezi a töltést, akkor nem jó megoldás, hogy mondjuk 30 percig rezeg vagy sípol :)
    Vaku azért nem jó, mert sok alkalmazásnak állítottam be a rendszerben különböző LED-es értesítéseket és vagy azt látom vagy a vakut.
    A robotban egyszerűen meg lehetett oldani, hogy 100%-os töltöttségkor jelezzen hanggal és a LED kezdjen villogni egy beállított színnel.
    A robotban viszont nem tudok leállítani egyes alkalmazásokat, ami viszont jól működik a Macrodroidban. Ráadásul úgy látom, hogy a robot támogatása a fejlesztő részéről megszűnt. Ez a dilemmám :)

aprokaroka87: Igen is meg nem csak :) és igen, rootolt telefon LineageOS-el. Alapvető problémám, hogy arra sem tudom rávenni a macrodroidot, hogy villogtassa a LED-et, nemhogy a színét állítsam. Már az is elég lenne, ha azt meg tudnám oldani, hogy a rendszerben beállított 90%-os töltöttség elérésekor az addig fixen világító LED-et elkezdje villogtatni 100% elérésekor. A színt megadom a rendszerbeállításoknál, amilyenre akarom.

Új hozzászólás Aktív témák