-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Unatkoztam, csinaltam egy 10.10-es telepitot, clover bejon, de semmilyen boot flaggel nem tudom elinditani.
Valaki hacklin probalta mar? -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
800.henrik #24325 üzenetére
Lehet, csinálsz egy partíciót a telepítőnek.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
HummeRC #23998 üzenetére
10.6-ot ajánlják a legtöbb helyen, a későbbi OS-ek már nem biztos, hogy megfelelő sebességgel mennének. A vásárlási menet meg olyan, ahogy te is vázoltad. Esetleg annyit lehetne spórolni, hogy Mountain Lion helyett Mavericksre frissítesz, de ahogy mondtam az valószínű nem menne flottul a gépen.
-
ThuG4LifE
senior tag
Masnak is csinal olyat az itunes, hogy random idokozonkent megall a zene? Teljesen mind1, hogy mit hallgatok, van hogy felora utan, van hogy 2 ora utan csinalja. Kulfoldi forumokon is sokan irjak, megoldast meg nem lattam.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
overclockerr #23174 üzenetére
Proba szerencse.
-
ThuG4LifE
senior tag
Csereltem hazat, gepet atkoltoztettem, hang elszallt, kext ujratelepites, hang nincs ... Probaltam mar mindent, rendszervisszaallitast is ... Semmi.
Az usb-s studio monitorom meg lassan 2 honapja szervizben van, marad a telefonrol zene hallgatas.
Viszont rajottem, hogy van egy halokartyam ami OOB mukodik. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
overclockerr #23171 üzenetére
-
ThuG4LifE
senior tag
Ha 2 ilyen kérdéssel kezdesz, akkor nem fogsz bodlogulni vele. Nem beszólás ez.
Amúgy itt van leírás U510-hez (nem tudom mennyiben különbözik a Z-től): [link], sok jóra ne számíts, sőt, szerintem felesleges is kísérletezni vele, elég küzdelmes, ha azt akarod, hogy minden működjön. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
koháry #21655 üzenetére
Ha storebol frissitesz, akkor megmarad minden. (Az hogy minden mukodni fog, az nem biztos! Lehet csak ujra kell telepiteni a kexteket, de lehet, hogy mavericks alatt nem mukodnek.)
Csinalj mentest Time Machinenal, legyen bootolhato telepitod, ha megse menne a frissites utan, igy vissza tudod allitani a mostani helyzetet. -
ThuG4LifE
senior tag
Storeból lehet már tölteni!
-
ThuG4LifE
senior tag
Ingyenes lesz a Mavericks!
És ma jön ki! -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
leszilaci #21628 üzenetére
Gyorsba egy-két ötlet-válasz:
1: Nvidia Cuda drivert telepítetted? [link]
2: Ha egy programot full screenbe raksz, akkor sajnos bukott a második monitor, ha minden igaz a Mavericksben már nem így lesz.
3: A kikapcsolásra, sleepre valószínűleg nincs megoldás, ezzel meg kell barátkozz. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
bajnokpityu #21629 üzenetére
Jó kérdés, pontosan milyen kext? Neten nem néztél körbe, hogy másnak van e hasonló gondja ezzel a kexttel?
Más:
Tegnap este gondoltam egyet és feltettem a Mavericks GM-et, nem clean installal, rá a 10.8.5-re, bő fél óra alatt végzett is vele, kicsivel gyorsabbnak érzem a rendszert, memóriakezelés kb. azonos. Ha megjelenik akkor megveszem és csinálok egy clean installt. Ráférne a gépre már egy pucolás úgy is. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Santantica #21569 üzenetére
Az appok között kell legyen, különben nem találja.
Próbáld meg ezt: [link] -
ThuG4LifE
senior tag
Van friss CUDA driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest