Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápos kibeszélő offtopik
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
Aktív témák
-
WaterLo
aktív tag
Na, ha valakit érdekel (esetleg hasonló problémája van/lesz), a hangkártya legújabb driverét felpakolva a probléma megszűnt.
Már csak azt kellene megoldani, hogy DVD lejátszás közben ne pörögjön annyira (hang, melegedés miatt), mivel a kipróbált progikkal (CD Bremse, Nero Drive Speed) nem igazán működik együtt a DVD-lejátszó. Vagy megint béna vagyok. -
ZBAdmin
csendes tag
Ez a röcögős vesszőparipa... :)
Hasonló gonddal már találkoztam olyanformán, hogy vmiért a dvd v. cd olvasó ''képfolyama'' felpörget-beolvas-leállít-felpörget-stb. menetben felpörgetésnél akadozott, majd j folyamatos lett, majd megint akadozott... huhh.
Egyszóval: Nero DriveSpeed. Beállítod, hogy most pl. fix 8x v. 10x sebességgel olvasson/pörgessen, és nem fog akadozni minden felpörgetésnél, valamint csendes is lesz, mint egyszer. -
WaterLo
aktív tag
Hát sikerült kideríteni, hogy hang nélül (hk. letiltva) nincs gond. Ezután a BIOS-ban babráltam a PCI beállításokkal, minek következtében nem fagy le ugyan, de néha beröccen. So még nem tökéletes.
Leszedtem, felraktam a hk.-t adtam más IRQ-t neki, úgyis röcög. -
WaterLo
aktív tag
Köszi, kipróbálom az eddigieket, továbbra is várom az ötleteket.
-
WaterLo
aktív tag
Biztos nem a meghajtó rossz, másik gépben jól működik. DivX-hez MicroDVD-t, DVD-hez Power DVD-t használok. A másik meghajtóval jól játssza le ugyanazokat a dolgokat. A hangkártya egy Terratec DMX XFire.
Megpróbálom majd a memóriát visszavenni (brühühü), de nem hiszem, hogy ez a gáz. -
WaterLo
aktív tag
Ismét szakértői segítségetekre lenne szükségem.
Adott egy gép;
Abit KT7E
Win 98 SE HUN
A proci (TB950) asszinkronban megy a memóriával, 100 MHz-es FSB-vel,a memóriák 133-on (nemtom, hogy van-e jelentősége).
Továbbá adott egy Pioneer DVD-500M meghajtó, UDMA66-os, vadiúj.
Tünet : DVD vagy DivX-es avi lejátszás közben lefagy a gép. A hangszórókból az utolsó 1-2 tizedmásodperc hangja ismétlődik, a gép csak resetre reagál.
A lemezek másik meghajtóban tökéletesen működnek, a DVD-meghajtó másik gépben tökéletesen működik.
Előre is köszi az ötleteket.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest