Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
brownus
veterán
üdv,
első öt évad lekapva, mivel asszony az elsőt már látta, ma este már el is kezdem

és ahogy látom a hatodik évad 2010 elején jön, így lesz idő megnézni őket.remélem nem lesz csalódás...
-
Zoli1222
addikt
-
attisx
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Tegnapi hír a lost.hu -ról:
"Hivatalos: a LOST utolsó évada 16 epizódból fog állni, de a premier és a finálé dupla hosszúságú lesz. 16 epizód, 18 óra."
-
keIdor
titán
Láttam én is, Miles-nak szörnyű hangja van, Faraday-nek szintén... Desmond-nak is elég béna hangja volt, nem illik hozzá! A többiekét nem halottam, mert elkapcsoltam. Szánalmas a magyar szinkron, nem tudom meddig fog még süllyedni...
Persze, hogy hamar le akarják tudni, mert kell nekik a hely a Győzike 13. évadra, Mónika showra, meg egyéb népbutító hülye műsorokra. De utálom a Retek klubot.
Röhögnék és egyben boldog is lennék, ha a Jobbik egyszerűen be tudná szüntetni. Ezért (is) fogok megint rájuk szavazni...Fortissimus: Jó hír, remélem legalább 20 rész lesz.
-
attisx
addikt
Na a retekklub is elkezdte az 5. évadot. És úgy látszik gyorsan le is akarják tudni. Tegnap kapásból le darálták az első három rész, vasárnaptól pedig heti dupla részben fogják adni. BTW a magyar szinkron egyre szörnyűbb, kb. 10 percig bírtam és elkapcsoltam...
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
na ennek örülök, túl hamar véget ér mindig egy évad

-
Fortissimus
őstag
-
-XadAnuX+
őstag
Hú de rég jártam erre. Hátha időközben kiadták az új évadot!
Bár már nézném. -
1010
őstag
válasz
Mr. Maffia
üzenetére
na igen 2 evad kozt faradtan,egydul egy tengerparton,biztos be lesz allitva mert tuti arra janrnak gonosz forumozok akik miat nem lehet karhogy kinezni,
ezek sima lesi fotok,az ilyeneken meg rondabb az ember mint valojaban
-
doc
nagyúr
válasz
Mr. Maffia
üzenetére
miert? semmi gond nincs vele, semmivel nem nez ki rosszabbul mint barmelyik masik no ennyi idosen
-
parandroid
félisten
válasz
Mr. Maffia
üzenetére
Nem igazán értem, mi is a problémád ezekkel a képekkel. No már azon kívül, hogy a hölggyel nem foglalkozott külön stylist csapat, jelmeztervező, sminkes, fodrász, nemvolt nála a kamionnyi ruha- és kelléktár, nincs profi bevilágítás, és a digitális utómunkák is elmaradatak.
Figyu, elárulok neked egy titkot: ha a szerinted a világ legjobb nőjének tartott példány kijön a sós tengervizből egy hétköznapi bikiniben, ázottan és csapzottan, a fenti háttérstáb közreműködése nélkül, semmivel sem fog jobban kinézni, mint Ms Lilly ezeken a képeken. Welcome to the real word.
Szerk: Ja, közben el is felejtettem, amiért benéztem a topikba, annyira belefeledkeztem a fürdőrucis képekbe: most már hivatalos, hogy Claire is back for good. Úgyhogy ha Julietből kevesebbet is látunk majd, nem maradunk szöszi eyecandy nélkül.
p
-
Mr. Maffia
tag
igazad van
-
keIdor
titán
válasz
Mr. Maffia
üzenetére
Hát 100%-os teste senkinek sincs... mindenkinek vannak hibái, egyébként tény, itt nem valami szép, bár ez Paparazzi kép, szóval ebben akár még Photoshop is lehet, valami anti-rajongó lehet uncsizott... fene tudja, én bírom a csajt a nagy szíve miatt is... még év elején azt olvastam valahol, hogy most éppen a Brazil árván maradt gyerekeknek akar segíteni, akik az árvaság miatt kényszerülnek drogbáróknak dolgozni, hogy ne haljanak éhen. Rajtuk akar most éppen segíteni, szóval ritka nagy szíve van a csajnak, egész életében jótékonykodott, ez a mai világban becsülendő szerintem. Indonéziában is volt missziónáriusokkal, velük is lakott sokáig úgy tudom jurtákban. Aki meg éppen róla csinálgatja a titkos fotóit jó messziről, elbújva, és még netán fotósoppól is, az ritka nagy farok ember lehet, akinek csak szabadideje van...
Inkább hozzánk jöjjenek el az ilyen Paparazzi fotósok és Győzike+RTL "nagy sztárjaival" és társaival csinálják ezt, azok még meg is érdemelnék... -
Mr. Maffia
tag
-
keIdor
titán
Jaja, már olvastam én is.
Majd megpróbálom azt a játékot, aminek a nyereménye egy személyes találkozás. 3-an kijutnak, jó lenne ha benne lennék. 
Fel is tettem neki oda azt a két kérdést:
-Üdv.
A kérdésem az lenne, hogy ki a kedvenc női és férfi karaktere a sorozatban és miért.
-Hey Matthew,
Who is your favorite character in Lost and why?
Did you like working on Hawaii?Azért lett kettő hsz, mert a 2. után láttam csak, hogy előbb modinak látnia kell, utána kerül csak ki, én meg azt hittem nem fogadta el az oldal...

-
mv
aktív tag
-
keIdor
titán
Nálam ez a helyzet:
1. Through The Looking Glass
2. The Incident
3. There's No Place Like Home
4. Live Together, Die Alone
5. Exodus -
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Az Én TOP5-ömben nincs benne Shannon.
Kate is the 1st.
Ezen a képen mondjuk nagyon szép. De Evie szebb. Persze a nőkérdés ez már absz. ízlés dolga, mind a kettő jól néz ki, meg ahogy néztem róluk az infókat okosak is, és spec. egyik sem ez az elkényeztetett pláza cica a való életben.
Meg sokat mosolyognak, legalábbis interjúknál, stb. nálam ez is sokat számít... -
Csabee.
nagyúr
,,ÉLJ EGYÜTT, HALJ MEG EGYEDÜL! "
Végignéztem!
az azért fasza hogy Juliet lezuhan pár száz métert és felkel.. na mind1..
Két Lock van?
A Bomba robbant a végén? .. ezt csak a következő résztől tudjuk meg!
Tök jó azért.. legalább így teljes a történet, végig láttam az 5évadot!
2009-05-16 19:23:29. én kezdtem el nézni az első részt az első évadból! Most 2009-05-27 6:58 van!
hát elég jól haladtam úgyérzem
de már bele is bolondultam volna ha még lett volna pár évad..
amikor volt kis időm akkor lostot néztem 
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Mármint záró két rész, nem?

Sok kérdést kapsz, azt most megmondom!
6. évadra szerintem még pont az "egészséges" mennyiségű kérdés marad hátra...
Azért szerencsére nem 1 év lesz az, hanem durván 6-7 hónap, de Augusztusban már szállingózni fognak a spoiler-ek. (amiket mondjuk nem ajánlok)
Én még tuti megnézem párszor, a jóból sosem elég...
majd legközelebb csak angol nyelvel nézem végig, úgyis elég jó már rá a tudásom.Más: 4 helyszín kivételével tényleg Hawaii-on forgatták az egészet! Irak, Nigéria, Korea, London, Berlin, Párizs, Sydney mindet! A hátteret gyakran számítógépesen csinálták meg, pl. a városokat, de annyira élethű, hogy fel se tűnt! Lenyűgöző ez az XXI. századi filmkészítés!

Ha egyszer lesz pénzem én is tuti elmegyek Hawaii-ra, és nem csak a seggemet fogom áztatni napi 24 órában, hanem ellátogatok sok helyszínre. Ha meg mégtöbb pénzem lesz ott is maradok.

-
Csabee.
nagyúr
nah végigolvastam ezeket, jól jött kis kiegészítés..
holnapra maradt a záró két évad! izgatottan várom!
majd kiderül hogy mi hogy van, vagy még több lenem zárult kérdést hagynak nyitva.. remélem nem, mert 1 évet várni rá necces lesz.. de addig én már többször nem nézem végig a lostot
12.napja nézem.. és végigtoltam az 5évadot mondhatni!
nem semmi teljesítmény 
-
keIdor
titán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ő kérdezte...
én csak válaszoltam. 
Kemények ezek a kivágott kis jelentek:
-Sun és Michael majdnem csókolózni kezdtek.
-1x01-ben amikor Jack felébredt és Vincent megtalálta, na ki küldte oda Vincent-et Jackhez? Az apja, Chirstian.
-amikor Michael-t elkapták az álfaluban, Juliet-el is beszélt, tőle tudta meg, hogy Ben-t a Hattyúban tartják fogja, és sokat volt Walt-al, és hogy különleges és aggódik érte, ezt mondta Michael-nek.
-Juliet elmondja Jack-nek, hogy még mindig Ben-nek dolgozik, és hogy miért jött velük vissza. (3. évad) Ezt mondjuk tudtuk is, de most láttam "élőben".
-a Hydrán tartották Walt-ot, egész pontosan a 23. szobában, ahol Karl-nak vetítették az agymosós filmet. Tudjátok volt egy Flashback, ahol Walt egy madárról olvasott és egyből utána ott volt az erkélyen egy olyan madár holtan. Na a Hydrán kb. 20 ilyen halott madár volt az épület előtt, Juliet szólt Bennek, hogy valami nem oké.

-Alex eléggé elküldi Bent amiért fogva tartja Karl-t. Pont ott forgatták ezt, ahol az 5x12-t is a Hydrán Ben irodájában.
-Mikor Kate, Sayid, Locke elindul Jack-ért (3. évad) beszél Charlie-val is és elmondja neki, hogy jó újra látni és ad neki egy puszit. (nem csók)
-(3. évad) Jack és Ben a Barakkoknál sakkoznak és Ben már akkor tervezte, hogy felrobbantja a tengeralattjárót és megjegyezte, hogy ha a Sziget nem akarja elengedni Jack-et és Juliet-et, akkor nem fognak tudni elmenni.
-Nikki és Paulo Jack sátrában dugtak.
Utána Nikki Claire-nak kezdett el beszélni a Sex-ről.
-Jack és Ethan beszélgetnek a parton. (1. évad)
Azért ebből sokat kár volt kivágni, sajnos 1-2 percen is sok múlik ezek szerint.

-
Csabee.
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Jack-el eléggé összeveszik, Sawyer meg mással jön össze, majd meglátod, hogy kivel.

Más: Most nézem a DVD-imen az extrákat. Durvák vannak, bemutatnak egy átlagos napot, nem semmi milyen rohanás van. Színészek, írók, kamerások, sminkesek, nem semmi milyen élet van. Vannak 1-2 perces kimaradt jelenetek is, ezek is kemények, sajnos azért kellett ezeket kivágni, mert egy episode 40perc, 20 másodperces lehet csak...

-
Zoli1222
addikt
Anno én is emlékszem, h na egy túlélős sorozat... ...de egyre érdekesebb lett. Az 5. évad, meg áááááááá..... Beszarás.
(persze jó értelemben)Most szedem szép csendben az x-atkákat. 9 évad. Na még az lesz szép.

-
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Ja, a sziget is eltűnt, majd az 5x06-ban megtudod, hogy mi van. Ugrál össze-vissza.
Hogy miért? Mert szerintem ez a legizgalmasabb, meg ebben én egy percig nem unatkoztam, és beszéltük, hogy a régebbiekből kihagyhattak volna 1-2 kisebb, jelentéktelen dolgot. Na itt meg nincs ilyen...
Úgy látom neked az 1-2-3. évad marad az "örök"...
4.-től tényleg nagyon megváltozik a sorozat, de ez a többségnek tetszett. -
Csabee.
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz
Mr. Maffia
üzenetére
Naja, meg Jacob és a Nemezise.

-
Mr. Maffia
tag
nem minden flash a jövő

akik hazajutottak azoké a jövő mert ugye Kate-t meg Hugo-t láttuk már Jack-el pedig ők a zuhanás napján ismerték meg egymást tehát az értelemszerűen a jövő.......
desmond meg mivel elekromágnesességnem volt kitéve 3 évig és mivel Frank nem tartotta halál pontosan jól az irányt "elcsúszott" Desmond tudata. erről beszélt Faraday is.........mi nem tetszik csabi? innentől lesz kb. a legjobb az egész sorozat a visszajutása annak a 6 embernek meg amikor majd kiderül hogy mi történt azokkal akik ott maradtak meg ami utána lesz a dharma meg az incidens ami miatt nyomogatni kellet a gombot
-
Csabee.
nagyúr
most nézem a Lost4. évadot és olyan résznl járok azaz az 5.at fejeztme be, és sajnos kezd olyan irányba elmozdulni a dolog ami nekem sajnos nem tetszik
illetve már van 1-2 dolog amit nem értek... hogy ezek a bejátszások a jövőből vagy a múltból vannak? vagy mikor hogy? meg mi alapján.. na mind1 zavaros.. de már végignézem -
lesaux
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Végül is nem lehetetlen, már nézegettem a repülőjegyeket Honoluluba, bár egyelőre nem az én pénztárcámnak való.
Egyebek mellett a következő linket érdemes megnézni: következő link.
Ebből kiderül, hogy a sorozat nagy részét a szigeten forgatták: itt van a bank, amit Kate kirabolt; az étterem, ahol Hugo dolgozott; Jin és Sun eljegyzésének helyszíne; Mr. Eko faluja; Hugo szüleinek a háza stb. stb, szinte minden Los Angeles-inek beállított étterem, benzinkút, hotel, sőt a "sydney-i reptér" épülete például maga a Hawaii Convention Center, Honoluluban.
Lenne kicsit több pénzem, már nyomatnám a helyszíni tudósításokat.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
ezzel csak az a baj hogy kiírhattad volna hogy Spoilerezel.. mert én még nem láttam a 4.évadot..
igaz hogy én krédeztem, de így nem kellett volna leírnod
bár nem oszt nem szoroz, idővel kiderült volna..
Érdekesen alakulnak. Arra kíváncsi leszek külön hogy a legutolsó részben az elvarratlan szálak mennyi marad.. -
keIdor
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
Hát igen vannak szerintem is. Több, mint valószínű, hogy ugyanazokra gondolunk. Bernard & Rose centrikus rész pl. (bár abból tudni meg, hogy vannak ezek az energiák és mindegyik máshol van, Rosé a szigeten azért gyógyult meg Rose)
3x12-t néztem meg este aztán mentem aludni, ma csak Délben tudom folytatni.
-
Csabee.
nagyúr
nah hogy állsz?
Nekem tetszik a lost eddig, bár szerintem van 1-2 olyan jelenet a (valós életbeől, vagy a múltból, azt még nem tudom pontosan hogy melyik lehet
de gondolom a múlt) ami szerintem tök felesleges... és azok néha néha igen csak uncsik. de összességében a történet izgalmas, fordulatos, az 5.évadra leszek kíváncsi amit többen emlegettek hogy kegyetlen jó
De azt nem mostanába fogom nézni.. mert most tartok a 3.évad 6.résznél!
Este halt meg Mr.Eko -
keIdor
titán
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Tudom, de nem akarok én semmit se lenőni véletlenül, az a legjobb, amikor az embernek a képernyő előtt marad nyitva a szája fél óráig.
Ezt az érzést nem szándékozom senkitől se elvenni.
2. évad, és a 3. elején volt Mr. Eko.

2x21-et most néztem meg. Ennek szomorú a vége...

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó szórakozás nyárra, ha nem tudsz menni semerre a magas uvb vagy az eső miatt 

Kate is the 1st.

6. évadra szerintem még pont az "egészséges" mennyiségű kérdés marad hátra...