Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
én anno day 1 vettem meg (ok day 3 mert a csomagküldő elbaxta). Imádtam a souls játékokat, ezt is végigvittem bár arra már nem emlékszem hogy bossoknál használtam-e gépi segítséget.
Most megvettem újra akciósan, végigvittem simán de különösebben semmi olyan különbséget nem vettem észre. De valóban talán könnyebb kicsit maga a pálya kevesebb az ellenség.
-
Woodslave
félisten
válasz
BOBAKILL
üzenetére
arra már nem próbáltam rá, de láttam hogy durva.
lehet nem jött át teljesen de nekem is tetszett nagyon a játék. Bizonyos részei jobban mint az elden ring csak azért ojjektíve
nem egy szint az tény.Voltak azért kimondottan jó bossok. Neveket már ne várjatok de rögtön az első szárnyas aki utána a keresztet pimpeli, a lovas, a wishes Lotric.
-
Woodslave
félisten
én is nagyon rakattantam ezekre. Nekem a bloodborne volt a beavatás. Aztán ds3 ds2 ds1. Sekiro nagyon jó nekem abban tetszik a harcrendszer a legjobban. A parry /deflect mindegyikben nagyon badass csak nekem nem igazán ment
kivéve a Sekirot. A lies of p is jó. De hogy témánál maradjunk nekem a lords of fallen is tetszett
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
ne foglakozz vele. írtad hogy aránylag ds szűz vagy, ezekben a játékokban semmi jelentősége a questeknek legalábbis ha egyszer végig akarod játszani. Van minden játékban pár ending aztán ennyi. A végigjátszást semmiben nem befolyásolja a questek léte. Ezeket a kezdő szettben is végig lehet játszani nem fogsz semmi game changer akármit kapni jutalomként.
Én azt tanácsolom ne nézz meg semmit az első játék során fedezz fel, kínlódj aztán majd ha megvolt (mert meglesz így is) akkor második nekifutásra ha lesz kedved elvarrod a szálakat
-
Woodslave
félisten
mi hogy működik? Az emlék? Umbralban kell lenni, lockolni és r2-vel "kihúzni" mint bármilyen umbral dolgot, vagy enemy lelkét.
mondjuk az tény hogy az elején el lehet kavarodni merre is menjen az ember. Most hogy újrakezdtem komolyan nem emlékszem, hogy egy pontnál merre is van az arra...
-
Woodslave
félisten
Ez a radiantos móka egy cheat kód. Az óriást két perc alatt lőttem szét
-
Woodslave
félisten
Hát ilyen radiantos varázslatokkal élvezetesebb mint str kardozós karival. Nem gondoltam volna
-
Woodslave
félisten
Hát kíváncsi vagyok van-e olyan ember aki elsőre meg tudja csinálni az alternatív endingek bármelyikét. Gondoltam újra játszom de belenéztem mit kell csinálni tuti nem jöttem volna rá ha meg elolvasom akkor inkább megnézem youtuben
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi
Újra is kezdtem az új karival amit adott
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ja de kicsinalnak. Meg időre is kell Túl lihegtem
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát ez nagyon xar pedig
-
Woodslave
félisten
Kicsit táposabban bejárok mindent amit tudok és korábban nem volt időm megfigyelni mielőtt befejezem.
Azért van pár elvarratlan szál.
Kővé vált nő a mocsárban Lotricek után az üst vagy mi -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Most nyomtam le a király bácsit. Valóban nem volt nehéz. Akkor a fő bosstól se kell tartani? -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Eléggé elgurult a gyógyszer
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk már megszokhattam volna hogy ezeknek a sztori lineoknak ne tulajdonitsak túl nagy jelentőséget úgyse figyelem annyira alaposan.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ja semmi extra csak pont előtte volt egy quest egy npcnek aztán ez valahogy fura volt.
Ja reaper. Hát eléggé reménytelennek tűnt nem nagyon éreztem
de sikerült. Próbáltam Pietaval de csak hátráltatott tényleg. Egyedül lett meg. -
Woodslave
félisten
Na ez a reaper meghaladja a képességeim. El is ment a kedvem
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
pont agyaltam, hogy ez most jó vagy full inbalanced hogy egy játékban ilyen buildet lehet csinálni.
Milyen szinten vagy amúgy?
próbáltam Pieta kardját, átraktam mindent radiancera de annyira zavar a kard fénye, hogy képtelen vagyok vele játszani, vissza is ment a sima kard str build.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már voltam ott fenn korábban. De a link alapján sejtem hol nem voltam.
Na majd holnap
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Arra gondolsz ahová qrva hosszú lift megy és Byron ott van? Nekem is zárva most
illetve umbral entity van de nem rémlik hogy lenne más út oda -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ja ott van ha jól emlékszem

Ez a cleric faxa volt tetszett

Na én 5 után nem tudom hogy jutok oda a piroshoz
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Gyanús volt hogy az elején túl könnyű. Első próbálkozásra majdnem meglett. Persze akkor még csak sejtettem hogy nem ennyi lesz.
Mondjuk ebben a játékban csúcsra járatták a két fázisú bossokat
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
hát már én is 70+ vagyok.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ja lehet csak reggel kapkodós voltam. A második fázisa mondjuk az a "túl sokáig" kell ütni típus nekem
Az első része okés teljesen jól telegrafálja a mozdulatot csak ott is elbaxom ha túl sokat akarok egyszerre. -
Woodslave
félisten
na lebaxtam "lotricékat" mondjuk úgy érzeztem, hogy túl vagyok szintezve már mert inkább erőből vertem le. Visszamentem pár korábbi helyszínre kicsit biztonságosabb volt már így a felfedezés.
Sikerült lejutni a torony aljára. Nem rossz az a boss se, nem nehéz, de mindig sikerül azért elrontani. Egyelőre.
-
Woodslave
félisten
minél többet nézem ezt a holy damages Pieta kardod annál inkább tévút ez a pure str build. Lehet megy a respec aztán kihúzom azt a kardot is.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ja. Korábbi játékok alapján ha újrajátszom akkor nekem se ng+ lesz hanem egy új kari. Bár agyaltam hogy újraosztom a statokat de most már végignyomom ezzel.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
hát sajnos most megmondani se tudom hol van. Találtam mondjuk még egyet.
De lehet azt már az apátságban. belenéztem V(é)rpisti videójába. Radiantos karival megy, Pieta kardját szedte ki, hát jobban oszt a 3-as karddal mint én az str karim maxos kardjával. Igaz én valahogy most az egykezes használatot preferálom. Csak tiszta dodges bossoknál veszem két kézbe.
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
Basszus erre rá nem jöttem..
Na holló megvan. Utána
jött a lighreaper de esélyem se volt gondolom mint az első meg második alkalommal. 67-es vagyok fegyo maxos a kereszt +5. 3 beacon kész és sztem voltam a játék vége pályán gondolom akkor nyílik az ajtó ha mind az 5 beacon meglesz. -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk ezek a szinte one hit aoe támadások elég olcsó húzások tényleg.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Lámpa
ki tudod rántani aztán lehet ütni -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem
-
Woodslave
félisten
Na még egy large kő és maxos a fegyver. A maxos fejlesztési anyag is megvan. Második beacon kiiktatva. Megtaláltam a ds3 tribute bosst is
Hát továbbra is várom hogy könnyű legyen a játék de nem igazán akarja
Azt gondolom tökéletesen eltalálták a játék méretét. Mármint ha az elden ringhez hasonlitom ami too much. Mondjuk az ellenfelek nem túl változatosak legfeljebb az adott elementálhoz vannak igazitva.
Bossok is rendben voltak. Volt pár konnyebb de annak már inkább örültem
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
Zseniális ez a játék. Nálam megelőzte az elden ringet. Mondjuk ragelek párszor mert kapom rendesen.
Elég jót mentem utána. Visszatértem pár korábbi helyszínre igy felpimpelve hát kicsit jobb
. Nem sokkal. Megkaptam a várat is ami szerettem volna. Találtam nagy fejlesztő köveket a kard már 8-as. A runakat nem értem mondjuk. Scale és fizikai támadás de semmit nem változik a sebzes
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
tegnap pont ezen agyaltam. Str karit viszek kardozok ennyi. De volt ez a tűzvarázsló boss azért ennyire nem szabadna, hogy egy kaszt ilyen hátrányban legyen. Kénytelen voltam venni egy str crossbowt hogy sikerüljön.
Mondjuk tegnap nagyot mentem három bosst is sikerült levágni. Mondjuk az egyiknél nagy csalódás volt, azt hittem végre lesz egy vár amit fel lehet fedezni azok minden ilyen játékban a kedvenceim de nem
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
persze nincs ezzel semmi probléma. A ds 3-az először így vittem végig (vagy lehet nem is mert a fő boss első körben nem volt meg) Aztán végig vittem magam és teljesen más volt. Az elden ring viszont olyan qrva nagy hogy nekem se volt kedvem egy bossnál 4 órát eltölteni. Itt egyelőre nyomom így aztán majd meglátjuk. Valóban annak sincs semmi értelme, hogy az ember leragad egynél és ezzel telik minden napja amikor van ideje játszani
-
Woodslave
félisten
na meglett hushed saint is. Ez se volt egyszerű menet már megint kezdtem azon agyalni, hogy megér-e egy játék ennyit.

de az biztos hogy ezt a sikerélmény érzést nagyon hozza. Itt megfogadtam, hogy nem lesz coop meg idézgetés. Az elden ringben azért nem voltam szégyenlős e tekintetben nem is volt ebből a szempontból olyan nagy élmény.
-
Woodslave
félisten
Ezekkel a bossokkal azért meg kell dolgozni.
-
Woodslave
félisten
azért nagy troll ez a játék. Végre kijutottam a friss levegőre erre
na így értem hogy nem akarom lelőni az ilyen poénokat.De az hogy van kovács esetleg vkinek spoiler de azt nem gondolom hogy úgy kellene írni
Meg amikor bedobja a virágos rétet nagy parában lerakok egy magot és három lépésre ott a bonfire
(nem tudom még mindig hogy hívják) -
Woodslave
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
nem tudom mi a gentleman agreement az ilyen topicokban a spoilerrel kapcsolatban, de én úgy fogok eljárni, ha nem bánjátok hogy "név nélkül" játékmeneti dolgokat le fogok írni akkor is ha esetleg ez tágabb érelemben spoiler szóval mindenki saját felelősségre én is úgy teszek
Sztorival kapcsolatban nem írok semmit (ha egyáltalán lesz mit
)Szóval ja az volt amin kiakadtam reggel, ok nem vettem észre egy létrát sokáig de ott lent a lámpavilág is brutál. Gyakorlatilag lerohanás egy "pecsét" feltörés, halál, és így tovább volt a reggeli menű.
És valóban a kovácsolás qrva nagyot dob pláne hogy szintenként kb +1-2 attack volt addig ez meg rendesen megdobja.
-
Woodslave
félisten
nagy hullámvasút volt ma a játék
Sikerült haladni, pedig tényleg kivolt a faxom már az egésszel.Nagy ds rajongó vagyok (vagy lehet már csak voltam és nem lenne idegzetem azokhoz se már) de ez a játék annyira nem jön be mint amennyire szerettem volna. Olyan érzésem van mint amikor a ds1-ben rossz irányba mentem és a játék "finoman" jelezte hogy nem kellene, de itt nem igazán van más irány.
Azt szerettem azokban a játékokban, hogy lehetett komótosan haladni, pucolni a pályát örülni egy shortcutnak de itt második alkalomra már le se állok csak rohanok mint a hülye. Ötvözi mondjuk a demon soulst meg a ds-t. A demons soulsban (legalábbis a remake) a pályák voltak nehezek a bossok nagy része vicc, a ds3-ban meg a pályák annyira nem a bossok meg nehezebbek. Itt a pálya egy rémálom nekem. Az első kettő - de főleg az első boss - meg szintén qrva nagy szívás. A harmadik már nem.
Mondjuk így hogy meglett a kovács kicsit megnyugodtam legalább kicsit kevésbé hendkipesses a történet.
-
Woodslave
félisten
Kezdem feladni. Blind Agatha vesige. Megvettem a qrva kulcsot is de semmivel vitt előre. Azt se értem fel vagy le kell menni
-
Woodslave
félisten
A pilgrim pályán elgurult a gyógyszerem. Gyűjtöttem kulcsra elbuktam vagy 15k vigort. Ráadásul utálom ezeket a platform pályákat. Egy extra ütés és már repulsz is.
-
Woodslave
félisten
Na így utólag azt mondom faxa kis boss volt Pieta nem gondoltam hogy meg tudom csinálni pedig minden from játékot meg ami kicsit is hasonlít végig játszottam.
Elég hangulatos játék bár a harc nekem néha kicsit súlytalannak érződik. Van pár megkérdőjelezhető grafika megoldás. Ps5-ön jól fut nem nagyon vettem észre akadozast. Grafika amúgy rendben van. Mondjuk agyam nem dobtam el tőle azért. Tényleg lehet az emlékek szepitik meg de azt sose felejtem el amikor a ds3-ban kiléptem a vár falra. Itt is van látkép de nem olyan hubaz.
A lámpás dolog nekem kicsit felemás jó ötlet de valahogy az nem az én világom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát ööö. Nem szoktam rangokkal foglalkozni de tételezzük fel hogy tapasztalt felhasználóként a játék topicjaban a játékról írok. Nem csak digitális. Van ps5 lemezes kiadás
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha tőlem kérdezted a játék
-
Woodslave
félisten
Na ma kellett volna megkapnom erre az ország másik végében lévő gls központban van. Faxa
Talán hétfőn kipróbálom
-
Woodslave
félisten
na utoljára elden ringet vettem meg day 1. De ez tetszetős meg is rendeltem lemezes változatot. Jó lenne már egy tényleg jó ds "klón". A korábbi változatra nem emlékszem de annyira nem utáltam. A surge 1-2-t viszont kimondottan szerettem, hátha ez is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem egy szint az tény.
Nem egy szint a kettő nyilván.
én is nagyon rakattantam ezekre. Nekem a bloodborne volt a beavatás. Aztán ds3 ds2 ds1. Sekiro nagyon jó nekem abban tetszik a harcrendszer a legjobban. A parry /deflect mindegyikben nagyon badass csak nekem nem igazán ment
pedig minden ilyen souls játékot többször végigjátszottam.
nice. Ez a Pieta boss fight talán a legjobb az egész játékban. Bármelyik ds-ben megállta volna a helyét. Hushed saint is jó volt.
.
Sikerült haladni, pedig tényleg kivolt a faxom már az egésszel.