Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem nagyon tetszett az ER-ben, hogy gyakorlatilag bármerre mehettem (legfeljebb lecsaptak
), szóval, hogy nyílt volt a világ. A LotF-ben ezt hiányolom. Persze utóbbi esetében nem is volt szó open worldről, szóval nem fogom fel hibának, de nekem ez miatt jobban bejött az ER.
Meg szerintem lehetett volna kicsit kevesebb mob a LotF-ben és erősebb bossok. Az ER-ben azért az nagyon diadalmas érzés volt, amikor lement valamelyik, a LotF-ben pedig nem egyet elsőre vagy másodikra levertem. Kb csak legyintettem és mentem tovább. A végére el is untam a dolgot, már nem sok kedvem van bejárni a várat, de most már nem adom fel, végigjátszom
.
Nyilván nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ami nekem nem tetszik, az másnak teljesen jó és inkább a LotF-ot hozza ki győztesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szóval, hogy nyílt volt a világ. A LotF-ben ezt hiányolom. Persze utóbbi esetében nem is volt szó open worldről, szóval nem fogom fel hibának, de nekem ez miatt jobban bejött az ER.
.