Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Volt már ennyi, nem is egyszer. Nem kiugróan alacsony ár, de ettől még bőven megéri megvenni. Én 80-ért vettem 20 havi részletre 0% THM-mel, nekem jobban megérte, mint egyben kifizetni.
Ráadásul ha be is harangozzák az utódját, az lesz vagy 100-110k eleinte, tehát felesleges arra várnod, mert ezt bőven el tudod adni 60-70k környékén még használtan is, ha mégis arra fájna a fogad majd. -
goodboy007
senior tag
válasz
Richie141
üzenetére
Nekem is Xonar DX-em van és rengeteget szívtam ugyanezzel már a korábbi, Genius hangfalammal is. A titok nyitja, ami nálam segített, hogy a kalapács ikonra kattintva a "Swap center/bass output"-ot ki kell kapcsolni.
Nálam még olyan probléma is volt, mindig, hogy először nem szólt a Center, ennek megoldásához be kell kapcsolni a "Virtual 7.1"-et a hangkártya szoftverében és utána a front left - center - front right hangszórókat úgy kell "húzgálni" a képen, míg egyszer csak jó lesz.
-
goodboy007
senior tag
Hali, nekem egy hónapja üzemel a cucc, semmilyen recsegés nem volt, atomtisztán szól, ha jó a lejátszott anyag minősége, bár fél hangerőnél feljebb nem jártam még, mert panelba így is hangos
.Nézd át/kösd újra a kábeleket!
Egyébként külön tudod állítani az egyes hangszórók erejét, lehet csak azért érzed másabbnak.
FLAC-cal próbálva is recseg?
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Lehet olyat valahogy szoftveresen csinálni, hogy az első hangszórók hátsóként funckionáljanak, a hátsók pedig elsőként? Tehát a jobb elsőből szóljanak a bal hátsóra küldendő hangok, a jobb hátsóból a bal elsőre küldendő hangok és így tovább.
Azért kérdem, mert 99%-ban gépről menne a zene/játék/stb., viszont a maradék 1%-ban a TV-ről néznék filmet vele, ami pedig pont az ellentétes falnál van, azaz "normál" módon felcserélődve, nem a helyes irányból hallatszódnának a hangok. A fenti módszer megoldaná a kérdést, de nem tudom lehet-e ilyet beállítani valahogy (noha nem hinném, hogy szoftveresen nagy tudomány lenne megírni, hogy A helyett a B hangszóróra menjenek ki hangok), illetve úgy, hogy gombnyomásra lehessen váltani a normál és a "fordított" mód között.
Köszi!
BTW 3 hete vettem át, még 20x4k 0% THM-re vettem, de azóta időhiány miatt ki se bontottam.
Viszont lehet, hogy ma este végre lesz rá időm. -
goodboy007
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Én kaptam egy csak ma felhasználható, 40%-os kedvezményt biztosító kódot az e-mail címemre, szerintem erről lehet szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
Viszont lehet, hogy ma este végre lesz rá időm.