Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenti5000
csendes tag
Na végül csak megvettem, egész hamar össze lehetett dobni a rendszert, nem volt vele sok gubanc. A TV-t optikán kötöttem össze a mélyládával, majd a tv-t hdmi-vel kötöttem az xboxhoz. Elvileg a TV-m tudja a DD-t, mást nem is engedett kiválasztani, mert instant visszaváltott. Shadow of War-ban és a Back 4 Bloodban szerencsére van hangfal tesztelő, azokat használva szólt mindegyik külön ahogy kell, úgyhogy azt hiszem frankón működik a cucc. Ami kicsit fura volt nekem, hogy mikor a TV saját youtube meg netflix appját használtam, akkor csak a két front és a mély volt aktív, de ez nem gond, max használom xboxról.
Egy gyors kérdés, kb mennyi idő, mire bemelegszenek a hangfalak? 1 hónap kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Logitech Z906
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest