- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dav123
tag
Köszi srácok!
Ma már volt időm játszadozni vele, tényleg brutális a teljesítménye s annak tartaléka
Nagyjából 65%-os hangerőn s 55-60% basszussal hallgattam végig egy másfél órás mixet, ennél tovább már nem tudtam húzni mert elviselhetetlen lett volna a szobában a hangerő.
Mély az tényleg brutális, szegény számítógépasztalom remélem bírni fogja a masszázst.
S igen társasházban lakom.. de majd hozzászoknak.
Nagyon jó vétel volt, méretéhez képest sokkal nagyobbat szól mint azt elsőre gondoltam volna, s így egy cseppet sem bánom a Z523 leváltását, hozzáteszem annál is előjött a méretéhez képest mekkorát szól döbbenet. Egy patent hangkártyát még veszek gépbe, mert jelenleg csak alaplapiról szól. Talán szilveszterkor lesz egy nagyobb megpróbáltatása a cumónak, majd írok hogy fogja bírni, illetve hát kíváncsi is vagyok max-on vagy közel maxon hogy szólhat, bár kétlem hogy torzulna a hangja.
-
Dav123
tag
Az imént találtam [link]. Nem 906 utód, de legalább látni hogy nem felejtették el a hangrendszereket sem.
-
Dav123
tag
Sziasztok
Ilyen funkció a Z523-nál is van, vagyis hát amit két és fél éve vettem abba nem volt, tönkrement Logi küldött tavaly egy újat abban már van.
Egyébként gondolkodom hogy megválok tőle s váltok feljebb Z623-ra, nem mondom hogy a mostani kevés de furdal a kíváncsiság mennyire is szólhat nagyot az a mély.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest