Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Meló miatt ismét megjártam a Mediat, aztán megbőgettem a Z623at. Hát egyszer biztosan veszek, ha törik, ha szakad. Olyan érzésem támadt, mint amikor a Sony MDR-XB600 fejest használom, amivel kb egyező módon hozza ki a legalsóbb mélytartományt. Egyszerűen szuper!

-
mcs
veterán
-
mcs
veterán
válasz
vjungesz
üzenetére
Z323 nekem is volt nemrég, és azt én se szerettem annyira. Nem is igazán a mélyet emelte, hanem a búgós középmélyet olyannyira, hogy erősen ráterpeszkedett a szatelitek hangjára. Ráadásul a mélynyomó reflexcsöve is túl vékony volt a dobozhoz mérten, ami miatt fura, lifegő, ,,röfögő" hangokat hallatott magából basszusosabb zenéknél. Felére fűrészelve a csövet jóval barátságosabban szólt.

Pillanatnyilag a Z523al teljes mértékben elégedett vagyok, de hozzá képest sem hiába annyival drágább a Z623, amennyivel. A Z523 nyomója 60-100 Hz tartományban vígan elbömbölget, de a Z623 lazán kiadja magából a 30-50et is, ami főleg dubstep és amcsi rap, hip-hop zenéknél dominál. Ez utóbbi a tipikus símogató, és vibráló mélytartomány.
-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Szerintem jobb, hogy kerülted a Geniust. A mélynyomóik rendszerint már fél hangerőn is erőlködnek, és határozottan betorzítanak. Szétszedős mélyek szempontjából a Z623 verhetetlen a 2.1-ek között. Hála annak, hogy a 30-40 Hzet is kiadja magából, szinte az összes létező zenéből mindent ki lehet hallani a mély tartományban.

-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Még teljesítményben sem éppen ott van, ahol a 623. Sőt, még túl is van árazva a 40 watthoz képest.

-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Nem csak a Z623 mellett bújhat el, hanem gyártósorra se kellett volna kiadni. Hallottam már én is az 553at, és borzalmas. Ronda is, és se dinamikája, se semmi, mintha egy fake Logitech termék lenne. A Z523 is jobb nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest