Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Hát akkor ezek szerint akkor sem lett volna jobb ha ideális körülmények között hallgatom meg a 323-at. Fűrészelni meg csaknem akarnám, akkor inkább a drágább modell
.
Jó, hogy írtad, hogy volt 323-ad, így még biztosabb leszek a dologban. Igen én is arra búgós mélyre gondoltam, elég kellemetlenül hangzott.Igazából nagyon nagy valószínűséggel ez lesz, de mivel van még 3 hetem pontot tenni a dolog végére, így nyilván nézelődök. Van a Harman Kardon-nak is tetszetős 2.1-ese, csak azt nem tudom, hogy jól is szól-e. Igazából az egyik barátomnak van egy JBL hangfalpárja és nagyon szépen tisztán szólnak, mondjuk tény, hogy azt nem használnám elektronikus zenéhez, valószínű nem is szólna jól. Na mindegy, az jött még szembe mostanában, szívesen meghallgatnám.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.