Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Szatelitek recsegnek, de mint mondtam mindig egy adott részletnél, így inkább arra gondolok, hogy a számokban van ez a hiba. Abszolút nem sokban, de azért gondoltam rákérdezek, mert picit böki a "csőrömet". Nem durva torzításról van szó, de azért lehet észlelni. Alacsony hangerőn is lehet érzékelni. Anno, pár évvel ezelőtt PH!-n olvastam egy fórumot, ahol valaki írta, hogy egy számnál recsegést hall, mindig ugyanazon résznél, de csak magasabb hangerőn lehet érzékelni. Megnéztem és nálam is jelen volt. Ezért lenne jó, ha valakinek lehetősége nyílna megnézni ezeket a számokat. Egyébként Youtube-on is meg lehet tenni, mert, mint írtam ott is hallható, igaz nem olyan mértékben, de ez természetes.
Közben rátaláltam az MP3 lejátszómra, de sajnos zenét nem tudok rátenni, mivel az USB részét nem tudtam működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest