- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Javítja a csatlakozást, így remélhetőleg az esetleges kábelmozgatások után sem fog búgni.
Egyébként abszolút univerzális szer, szinte több mindenre jó, mint amire nem. Kattogó telefonbillentyűzettől a nyikorgó hűtőajtón át a Z-5500 csatlakozásainak kenéséig bármire: -
Turbolada II
őstag
Helló.
06-1 777-48-53 Ezt a számot hívd. Szükség lesz a sorozatszámra és a PID számra is. Azt hogy érted hogy "puffog" a mélynyomó? Ha már felhívod őket nem kérdezed meg, hogy hallottak-e a "gyenge mély" problémáról? Nekem kis hangerőn teljesen élvezhetetlen a mély. Az előző 5.1-em (fadobozos Genius) rendszeresen leverte a szekrényemről a különböző számítógépes alkatrészek dobozait. A Logitech-el ez a mutatvány ritkán sikerül. -
törölt tag
Gratula, üdv a klubban!
A kolléga topicbeli hirdetését és az utána levő offot nem szednéd ki, ha már itt vagy?szaszapi:
A coax kábel és a coaxiális kábel ugyanaz. Azért hívják így, mert a belső vezető, ill. az azt körülvevő árnyékoló-, ill. szigetelőrétegek tengelye egybeeesik. A Z-5500-nál az RCA végűek az érdekesek, átalakító pedig akkor kell hozzá, ha a hangkártya digitális kimenete nem RCA, hanem jack.
-
-
grunge
addikt
sztem bőven jo kari az az aud 2 zs! ha alaplapival tolnád akkor x-fi-t ajánlanám, de aud 2 zs mellett, nem vagyok benne biztos hogy megérné a csere a plusz költséget. én már joideje nyúzom és tökéletresen meg vagyok vele elégedve. mondjuk ha vistázol akkor érdemes gondolkodni a cserében, mert audigykhez csak nem hivatalos driverekkel megy az ember valamire...
-
bzoley
veterán
Lehet, hogy nem, vagy rosszul értem a kérdést? Az, hogy a hangkártya, és az OS normálisan működik-e, szerintem nem teheti kérdésessé a hangfal vásárlását, az nem lesz se jobb, se rosszabb. Eddig három X-Fi-t hajítottam ki a gépből, de fel nem merült, hogy a hangfalat nem kellett volna megvenni. De mivel az OS, és az Audigy ott van előtted(ha minden igaz), akkor azt már látod, hogy van-e velük valami probléma. Ha nincs, akkor egy jó hangfalat rákötve sem lesz. Vagy más lenne a kérdés lényege?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest